writing-img

suhe konice, šampon

clock-img

13.03.2008, 18:52

clock-img

lily07

pencil-img

42

Ima katera mogoče nasvet za suhe konice?
Lase imam zelo hitro mastne, konice imam pa suhe, hitro se lomijo, cepijo, itd, jaz bi rada imela malo daljše lase, ne pa da si jih moram vsak mesec postričt. user posted image

Katere šampone ve uporabljate? Pa balzame?

clock-img

13.03.2008, 18:58

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Jaz si po konicah našpricam od Gliss-a hair repair, proti cepljenju las in se mi zdi kar vredu

clock-img

13.03.2008, 19:25

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Na konice si dajaj samo silikon od Klasa, je zelo vredu ker ne vsebuje alkohola, večina ali vsi ostali podobni dodatki ga pa imajo kar precej.

clock-img

13.03.2008, 20:43

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz si dajem olje,ki ga kupim v dm-u,imaš posebej za svetle in temne lase ali pa fajn je tudi od balee krema za konice.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

13.03.2008, 20:51

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst si dajem Gliss Kur. Frizerka mi je rekla, da olivno olje tud ful pomaga. Seveda v majhnih količinah. user posted image

clock-img

13.03.2008, 23:30

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

probaj takole-po pranju  nanesi balzam samo na konice!tako se ti ne bojo mastili zgornji lasje ki niso tako suhi, potem pa še dodatno na konice obvezno nekaj proti cepljenju las-glis kur silikon ali keune ampule, pač nekaj kar ni mastno...v drogerijah je tega na pretek. enkrat na teden ali pa dva naredi masko za lase-kupljeno ali pa doma nareto od olivnega olja,rumenjaka-pa ne vtirat v lasišče.

clock-img

18.03.2008, 18:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz si vedno kupim v salonu.Je sicer drago(okoli 14 eur) ampak imaš zelo dolgo.Moraš pa pazit,da naneseš samo par kapljic na konice,ne po vrhu.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.03.2008, 23:15

clock-img

muška

pencil-img

3223

silikon od Klasa

Kje se pa to dobi?

clock-img

26.03.2008, 19:17

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: muška

silikon od Klasa

Kje se pa to dobi?

imam isto težavo, pa ga moram res spet kupit, od lek kozmetike je, nobena druga stvar mi ni pomagala...to pa sem že imela,moram ponovno probatuser posted image

clock-img

26.03.2008, 20:48

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Preden si lase pereš, si dej ene pol ure prej na konice olivno olje, pol si dej vrečko na glavo in straši po bajti. Lase si pa pol normalno umiješ. Pa če si daješ balzam, si ga dej obvezno samo na konice. Meni to pomaga, upam, da bo tudi tebi!

clock-img

27.03.2008, 21:34

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Od klasa silikon dobiš v vsaki drogeriji.

clock-img

30.03.2008, 11:11

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Od klasa silikon dobiš v vsaki drogeriji.

ja, res, tudi v večjih trgov.centrih,sem ga že kupila, je res dober, a vseeno iščem še kaj za suhe lase takoj po umivanju, afroditin oljni gel tudi ni slab, a po nekaterih preparatih imaš en dan super, max.dva potem pa- vsaj jaz, sračje gnezdo in spet umivat lase, to pa jih najbolj izsušiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem