writing-img

suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči

clock-img

10.12.2005, 11:07

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

Ali mi lahko prosim kdo sporoči, kje v MB kupiti suhe marelice brez SO2 in riževe kosmiče.

Hvala in lep pozdrav

clock-img

10.12.2005, 11:59

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Marelice imajo v Tušu, so na takšni beli 'stiroporasti' podlagi, čez pa 'celofan', skratkase vidijo iz embalaže, da si lahko prepričan, da niso žveplane.
Riževe k.? V Muellerju zagotovo, pa v Šparu, Mercatrorju...

clock-img

10.12.2005, 19:54

clock-img

Anonimen

Kako se pa to vidi, da niso žveplane? Jaz sem kupila v Mercatorju zavojček od Lumpi-ja, pa na embalaži nič ne piše, ali so žveplane ali ne. Na pogled pa tudi ne vem.

clock-img

10.12.2005, 22:38

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

HuAnita, kje v Sparu so riževi kosmiči- moj mož je iskal, pa ni našel. Kje - zraven česa so zloženi?

Hvala in lp!

clock-img

10.12.2005, 23:12

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz imam doma marelice, na njih piše, da je dodan antioksidant SO2. Lahko pa da ti piše tudi E220.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

10.12.2005, 23:40

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Če so pakirane v embalažo, bi moralo pisat na deklaraciji. Če so na vago, bi pa moralo pisat tam pri košari, kjer so podatki o proizvajalcu.
Drugače pa: če so ful lepe živo oranžne, so sigurno žveplane. Če so pa videti bolj boge (temne, ne tako lepe) potem pa možno da niso.

clock-img

10.12.2005, 23:44

clock-img

Anonimen

Aha, v Lumpijevih je dodan E220. Torej jih bom sama pojedla...

clock-img

11.12.2005, 10:16

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Zelo veliko izbiro riževih in ostalih kosmičev imajo v DM-ju. Jaz jih vedno tam kupim, ker se mi zdi največja izbira.

Alina_alin kosmiči so ponavadi zloženi zraven čokolina, kakava, tudi ostala otroška hrana je zraven - sokovi, kašice, adaptirano mleko.. Mislim, da so v Intersparu v drugi vrsti, nisem pa 100%, čisto na začetku so.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

11.12.2005, 14:18

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

V DM-u jih do sedaj nisem nasla - iskala pri ostalih kosmičih, pa tudi prodajalka mi je vedno rekla, da jih ni, bom pa sedaj na pravo mesto sama pogledla, hvala.

Za marelice pa se bo zgleda tudi treba malo potrudit. A ni hec, da je v "lumpi stvareh" full E- jev, ki niso ravno za nase ta male...

lp vsem

clock-img

11.12.2005, 21:27

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Hvala Lana_s za natančna navodila user posted image
Grem jutri v akcijo za kosmiči user posted image
LP!

clock-img

11.12.2005, 21:47

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Marelice brez SO2 se dobijo v DM. Jaz sem jih kupila v Mb v DM v Evroparku. Res so take temne, ne pa oranžne. Na zavoju piše - Prema bio marelice- na soncu posušene, sadno sladke, ročno prebrane, in da niso žveplane. 500g stane 1300 sit.
LP!

clock-img

11.12.2005, 21:54

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Tevzi - dobiš jih v DM v Evroparku - prozoren zavitek z zelenim napisom Bio Aprikosen na prvi strani. Na hrbtni strani pa je deklaracija s slovenskim tekstom, ki sem ga prej napisala.

clock-img

12.12.2005, 22:02

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

Hvala Alina_alin!!!

lp

clock-img

12.12.2005, 23:37

clock-img

tjasa10

pencil-img

68

Če imate v mb trgovino Biotop, jih tam imajo,....jaz jih kupujem za našo malo.

Čao

clock-img

13.12.2005, 18:29

clock-img

Roko

pencil-img

6

oj!

ja a  ni smešno, Lumpi pa ni za otročke...

Poleg riževih in ostalih biološko pridelanih kosmičev - BIOTOP ( take natur vrečke z prozornim okenčkom na sredini)poizkusite še marelic, fige in slive prav tako biološko pridelane od NEUFORMA so vse nežveplane in zelooo dobre ( pa tudi na žalost zelooo drageuser posted image ). Jaz vse to kupujem v Merkatorju...

lep večer

love is in the air

clock-img

13.12.2005, 23:37

clock-img

giga

pencil-img

124

V DM-ju od alnature so nežveplane. Žveplane so oranžne, nežveplane pa rjave. Riževi kosmiči pa so od Milupe meni osebno OK, tudi v DM-u. Sem sicer ljubljančanka, ampak v MB mate ziher DM.

Carpe diem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem