writing-img

suhe slive-kompot

clock-img

31.07.2006, 12:56

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Mene pa zanima, a slivov kompot (iz suhih sliv) dela blato mehkejše ali zapira?????user posted image

Recimo jabolka + par suhih sliv v kompotu?

Lp

clock-img

31.07.2006, 15:04

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Slive odpirajo oz. pospešujejo prebavo, zato jih jaz uporabljam predvsem takrat, ko je moj user posted image  zaprt.

Naredim pa tako kot si opisala - nekaj suhih sliv v jabolčni kompot.

clock-img

31.07.2006, 15:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček

Slive odpirajo oz. pospešujejo prebavo, zato jih jaz uporabljam predvsem takrat, ko je moj user posted image  zaprt.

Naredim pa tako kot si opisala - nekaj suhih sliv v jabolčni kompot.

enako

clock-img

31.07.2006, 22:13

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Moja pupa tudi uziva ko je suhe slive in jabolka skupaj...po vrhu pa ji v flasko nalijem se kompot kjer so se kuhale jabolka in slive...obozuje to...definitivno pa mojo to odpira...

LP Nannn

clock-img

28.11.2009, 13:39

clock-img

avgust09

pencil-img

108

od kdaj naprej pa lahko dam kompot iz suhih sliv?  Naš mali je tooolk zaprt že 5 dni pa ne pomaga ni ne sladke kamilice ne zamenjava mleka...danes sva mu dala tudi svečko pa nič user posted image

clock-img

28.11.2009, 13:42

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

tisto tekočino od kompota mu lahko daš še čisto malemu, sadje iz kompota pa takoj, ko že je kaj od goste hrane user posted image naš mali je tudi pogosto zaprt in sem že skoraj doktorirala iz tega ...

Ni nam dolgčas :)

clock-img

28.11.2009, 13:48

clock-img

avgust09

pencil-img

108

ja naš je star 4,5 meseca in bomo počasi začeli s kakšno žličko hrane .... a potem lahko tud tako majhnemu dam ta slivov kompot...samo kompot.

Ja tud jaz sem zdajle v 2 dneh prebrala vse mogoče kaj bi bilo za nardit user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem