1
Zadnji članki

Primerni čevlji za nosečnico
Pogosti težavi, ki pestita nosečke sta zatekanje nog in krčne žile. S pravo obutvijo lahko te tež...
Lepa in modna s trebuščkom

Bodite lepe v luninem ritmu
Da bo vaša koža zares čista »do dna por«, bolje prekrvavljena, voljna in gladka, se globinskega č...
Lepa in urejena mamica
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Malega si spoh ne upa vzet v naročje, ker se boji da bi jo zamazal. Skratka Halooo! Poskušala sem ji že dopovedati, da če jo te zadeve tako motijo, naj ne hodi več na obisk, in naj se ne vmešava več v vzgojo in čistočo mojih otrok. Ter da naj raje poskrbi za svoje ko jih bo imela. Žal brez uspeha. Ima še kdo kakšen predlog?
in bo v svojem mestu imela v svojem velecenjenem bloku celo stanovanje polno prstnih odtisov po omarah, šipah, kavču....koščke kruha in piškotov za omarami, popisane in porisane stene, nametane igrače po tleh.....Jaz bi takrat šla k njej na obisk in se režala na vsa usta in se delala norca iz njene nesposobnosti ohraniti stanovanje in
.
.