writing-img

sveče proti komarjem

clock-img

09.06.2010, 08:31

clock-img

okon

pencil-img

15

Ali ima kdo izkušnje s svečami za odganjanje komarjev, ali sploh imajo kaj učinka, npr. poleti na terasi? Katere so dobre in kje se jih kupi?

Hvala za odgovore!

clock-img

09.06.2010, 08:50

clock-img

enea

pencil-img

2440

S svečami nimam kaj dosti izkušenj, ker me tisti vonj po citronki fuuuuul moti,...user posted image user posted image
Jaz sem kupila tisto reč ki je kot ena škatlica, noter daš svečko in na vrhu še tisto njihovo tableto, potem rata kot en lampionček, ali kaj je že, in mi ful pomaga, imam ga pa zvečer na balkonu, in v sobo ne pride niti en komar. Na vikendu pa, ko smo zunaj ga imamo pod lopo in smo lahko tudi brez skrbi,..user posted image

clock-img

09.06.2010, 08:54

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ja, enea, ta zadeva deluje... pa spirale tut, samo s spiralami je problem da blazno smrdijo.

sveče majo pa po mojih izkušnjah ene tok učinka kot če navadno svečo prižgeš. boljše je če si kupiš citronkino eterično olje in ga prižgeš v izparilniku.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

09.06.2010, 09:53

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

jaz imam spirale od raida-ampak tak grozno smrdijo......ti postane jasno, zakaj ni nobenega komarja blizu

clock-img

09.06.2010, 11:55

clock-img

okon

pencil-img

15

enea, kako pa ta reč za svečko izgleda in kje se kupi?

clock-img

09.06.2010, 15:57

clock-img

enea

pencil-img

2440

Je od Raida, kupiš pa v vseh trgovinah, tudi mercator, tuš,.... je tudi reklama po tv, je taka škatlica, prozorna, noter vstaviš svečko, potem pa na vrhu daš "tableto", dobiš vse v paketu, potem pa dokupiš svečke in tablete,... user posted image

clock-img

09.06.2010, 20:50

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Spirala iz evrospina. Malo smrdi ja, sam ni prehudo. Važno, da pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem