writing-img

svenova mami in mami od le-e

clock-img

20.12.2005, 15:02

clock-img

mela

pencil-img

240

videla sem vas na pop tv-tako sta lepa sven i lea.res so srcki.no mi se gremo pa  cetrtek pikat-se hvala bogu da so dadtno cepivo naročili.user posted image user posted image user posted image user posted image a ves da je lea fuulll moji ezani podobna!!!!!no lepo se imejte!!!

clock-img

20.12.2005, 17:28

clock-img

Anonimen

Tud jst sm vidla Leo. Sem takoj logično povezala in si rekla...ta je zihr z RRja user posted image  Svena pa ne poznam, ampak sta oba tok prisrčna user posted image

clock-img

20.12.2005, 17:59

clock-img

mela

pencil-img

240

ja so pravi srcki

clock-img

20.12.2005, 20:08

clock-img

b.j.n.

pencil-img

134

ojla,

Moj Sven se je ponovno zagledal v Leo. Ocitno ni bilo dosti, da sta se mesec in pol gledala v sosednjih inkubatorjih; Ja ni kaj, ljubezen ne umre z daljavo...user posted image user posted image

Lp
Barbara

clock-img

22.12.2005, 21:53

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

A ne, da so res taki sončki user posted image

Lea in Sven sta imela pa res takoj očke samo eden za drugega. Kot da se res že celo življenje poznata. Ja Barbara, ljubezen ne pozna meja, mogoče pa bomo enkrat še ... user posted image

Pozdravček od "medijske zvezde" Lee user posted image   in njene ponosne mamice user posted image

clock-img

23.12.2005, 12:41

clock-img

mela

pencil-img

240

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2005, 15:23

clock-img

botra jedrt

pencil-img

16

jest pa res zmeri vse zamudim.... prevec okupirana z naso user posted image

vseeno LP vsem mamicam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem