writing-img

svetlo rjav izcedek??

clock-img

21.06.2007, 14:44

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

Oj punce ... spet rabim vašo pomoč user posted image

sem 5 tednov noseča in se mi je danes pojavil tak blag svetlo svetlo rjav izcedek (ga res ni veliko). A je to normalno v zgodnji nosečnosti al moram paniko objavt? Moja G se mi namreč že ves dan ne javlja na telefon user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala za vse nasvete!
Lep dan želim,
Anjauser posted image

clock-img

21.06.2007, 14:53

clock-img

Anonimen

Po mojem ni treba ravno panike zganjat. Jaz sem prvič krvavela rahlo, samo kakšno pikico, pa sem mela ss, drugič pa sem mela tudi rjav izcedek, ne samo enkrat, pa je bilo vse OK. user posted image  Je stara sedaj že 4,5 meseca. user posted image
Držim pesti!

clock-img

21.06.2007, 20:52

clock-img

smeško

pencil-img

112

najbolje da pokličeš dežurnega in ti bo on povedal.jaz sem imel v 2.nosečnosti rjav izcedek, na koncu pa sem imela splav zaradi polipa, ki je bil vzrok mojih izcedkov.je pa možno, da imaš zaradi menstre, sam vseeno bolje da pokličeš.bolje prej panika, kot pa potem, ko je prepozno, pa veliko sreče

clock-img

21.06.2007, 20:57

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

hothien najlepša hvala za odgovor! Sem klicala tudi G in mi je rekla, da je to kao nekej čisto normalnega, ampak da moram čim več počivat pa nič naprezanja. Resnično upam, da se bo stvar hitro pomirila!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem