cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

svetlo rjavkast izcedek

clock-img

08.02.2008, 16:15

clock-img

Anonimen

Do user posted image imam še 4 dni. Danes sem na hlačkah opazila takšen svetlo rjavkast izcedek. Nimam nič PMS-ja,kod ponavadi. Je iimela katera katšen izcedek ? Jaz ga imam ponavadi tisti dan preden dobim user posted image ,ne pa kar 4 dni prej.

clock-img

08.02.2008, 16:19

clock-img

pilar28

pencil-img

203

Dve možnosti:ali siuser posted image , ali pa jutri pride M- upam da ne!!!
Držim pesti, da  ugledašuser posted image

clock-img

08.02.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

pa me morem jutri do biti že user posted image . To bi bilo prehitro,dobiti jo moram čež 4 dni. Malce hecno ta izcedek.....svašta

clock-img

08.02.2008, 18:23

clock-img

mmanca

pencil-img

67

Upam, da si user posted image . Držim pesti.

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

clock-img

08.02.2008, 18:55

clock-img

Anonimen

Občasno imam tope bolečine v predelu trebuha,oz.spodnji del trebuha.Upam da ni to prihod user posted image .Pravijo,da so pa si znaki nosečnosti in znaki prihoda menstruacije zelo podobni,skoraj isti.

clock-img

09.02.2008, 16:23

clock-img

Anonimen

Danes, pa tega izcedka ni več. Do user posted image imam še 3 dni.user posted image

clock-img

09.02.2008, 17:21

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Držim pesti zate, da boš zagledala močni plusek na testu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se bom testirala na valentinovo, ker čakam na rezultat 1. IUI poiskusa!
Upam da nam vsem ki čakamo uspe!!!

clock-img

09.02.2008, 19:07

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

pozdravljena ...jaz sem delala test 4 dni pred user posted image  pa mi je pokazal močan + ...poskusi še ti ... držim pesti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem