cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

svetujte- paraziti

clock-img

23.04.2008, 15:24

clock-img

zeko

pencil-img

18

user posted image sem zelo žalostna in upam, da mi bo katera lahko dala kakšen tolažilen nasvet ali pa tudi povedala "kruto" resnico. Sem v 15 tednu nosečnosti in, ker sem imela  drugačno blato kot ponavadi ter sem začela še bolj bruhat kot sem tak al tak že sem se odpravila k mojemu os. zdravniku,  dal me je na pregled blata in urina ter krvi in so odkrili parazite v blatu  "ascaris lumbicoides" ali po domače navadne človeške gliste. Osebnemu zdravniku se to ne zdi nič hudega, da ni nevarno za   moja dva otročička v mojemuser posted image . G. pa ni tako ravnodušna do parazitov, ampak mi nič prav povedala saj je rekla, da se želi prvo posvetovat z svojimi kolegi  kako ukrepat.
Punce ..................vem kaj lahko povzročijo......... nočem razmišljat.....
Če lahko katera, kaj na to temo napiše.
hvala
user posted image

< Sporočilo je popravil zeko -- 23.4.2008 15:27:19 >

clock-img

23.04.2008, 16:51

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

"vaš plod zagotovo nima glist, ker ne gredo v kri in ne morejo do ploda. Okužbe je izključno skozi usta.Vas pa gliste ne bi ogrozile."

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 23.4.2008 16:53:22 >

clock-img

23.04.2008, 17:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2008, 18:14

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

najej se česna - ga gliste ne marajo, tvojim user posted image user posted image  pa ne more škodit...

clock-img

23.04.2008, 19:28

clock-img

zeko

pencil-img

18

user posted image hvala za tolažbe. ampak se ustrašiš, ko to izveš.
Vsi si želimo samo eno ZDRAVJA ZA NAŠE SONČKE te pa rade paničarimo.
l.p.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem