writing-img

svinčnik za nohte

clock-img

09.07.2007, 20:44

clock-img

čaki

pencil-img

1009

včasih se je v drogerijah dobil nek beli svinčnik, s katerim si šel pod noht in ga je obarval belo. tko, da so nohti zgledal mal lepši. jaz sem jih zdaj nehala grist, pa imam skoz ene smeti pod nohti in bi probala mal pobarvat, da bi blo lepo, čene jih bom v enem mahu spet pogrizla user posted image user posted image user posted image
zanima me če to še obstaja in kako se reče user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2007, 20:45

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja dobi se,prav svinčnik za nohte se reče.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

09.07.2007, 20:46

clock-img

muška

pencil-img

3223

še obstaja še, kako se reče, hmmm ... pomoje svinčnik za barvanje nohtov od spodaj user posted image user posted image user posted image  
Ko boš v drogeriji povedala kaj rabiš, bodo takoj vedeli zakaj gre, sicer pa jih imajo zraven lakov za nohte. Kak bi se jim reklo, nail...pa nekaj user posted image

clock-img

09.07.2007, 20:58

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

po mojem imajo v vsaki bolje založeni drogeriji. vprašaj v mullerju ali pa na kakšnem "štantu", kjer lakirajo in urejajo nohte.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

10.07.2007, 11:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

enkrat sem ga kupla, pa je bil stran vržen denar. če sem pobarvala pod nohtom, je zgledao, kot da sem po ometu praskala user posted image  na nohtu pa se ni obdržalo. je boljše kupit lak za francosko manikuro

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.07.2007, 12:15

clock-img

Taula

pencil-img

6340

enkrat sem ga kupla, pa je bil stran vržen denar. če sem pobarvala pod nohtom, je zgledao, kot da sem po ometu praskala

Isto.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

11.07.2007, 20:56

clock-img

čaki

pencil-img

1009

sem ga kupla, stane 1,66 e, ampak je res en KU... user posted image user posted image  sploh nč ne pobarva

clock-img

11.07.2007, 21:16

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

finta je da kar dobro pobarva če imaš mokre roke. Ne mokre no ampak vlažne. Na suh noht je pa res nula. Jaz si vedno ko roke umijem pa obrišem potegnem s svinčnikom, ker le tako se vidi.

Kako lepo je biti v troje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem