writing-img

svinjska reberca

clock-img

02.11.2007, 10:52

clock-img

Anonimen

Rada bi jih spekla, pa ne vem čist točno kako.. Nisem še nikol tega delala..user posted image

Skratka, zamislila sem si nekako takole: soliš, popraš.. (česen??)user posted image  Na koliko naj pečem in koliko časa??

Hvala!!

clock-img

02.11.2007, 11:11

clock-img

Anonimen

Jaz jih delam tako: sol, olivno olje, strti česen (ne nerazan), rožmarin. Pustim jih v marinadi čez noč ali pa vsaj pol dneva.

Najboljša so pečena na žaru, drugače pa so dobra tudi v pečici. Če so velika in debela, jih malo zareži med rebri, da še paca bolje pride v meso in se prej spečejo. Koliko časa jih pečt? ne vem, dokler niso pečena, ponavadi jih pečem v pečici okrog 30 min, če je velik kos. Odvisno tudi ali pečeš celi kos ali pa po 1 ali 2 rebri skupaj. Na žaru pa jih pečemo okrog 15 min, in polivamo z pivom. Obvezno pa morajo bit fejt pečena, da mast odide vstranuser posted image

clock-img

02.11.2007, 11:19

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

jaz jih ponavadi razrežem na vsako rebro posebej(še boljša so una brez kosti-jamiii)
potem pa zmešam malo zenfa malo vegete in malo redeče paprike in s tem premažem vsak kos posebej. če je čas ša malo pusti da se stvar malo "prepoji" in pol ponavadi al na žar z njimi al pa v ponev ker se fajn zapečejo. vmes malo zalivam z vodo da se fajn dolgo pečejo, na koncu pa psutim da se zapečejo. jamiiii kok bi jih zdej eno porcijo.

clock-img

02.11.2007, 11:52

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz jih pečem kar na steklokeramični plošči. Jih posolim, popram, malo potresem z rdečo mleto papriko, potem pa na malo olja dam peči. Dodam ene 3 stroke česna, pa 1 čebulo, ki jo narežam samo na trakove. Pet minut preden je pečeno (pečem jih 2 uri) pa narežem še 1 strok česna, pokrijem posodo in ugasnem elektriko. Čez nekaj minut pa postrežem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

02.11.2007, 12:34

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz pa jih posolim, natrosim na njih strt česen ali narezan, dam še malo kumine gor in jih dam v pečico pečt, med mes pa jih malo zalivam. So mi takšna najbolj všeč.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

02.11.2007, 15:02

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Solim, popram in najboljše kar z mletim česnom posuješ in daš kar v ponev pečt na nizko temperaturo. Pri rebercah je pomembno, da se začnejo počasi pečt, da so pečena, ker drugače so lahko na sredi še surova. Sprva jih tudi pokriješ, potem pa odkriješ, da se še lepo zapečejo.

clock-img

02.11.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Hvala..

Bom naredila nekaj vmes..user posted image  Upam, da bojo užitna..user posted image

clock-img

02.11.2007, 19:31

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

sem gratala ful lačna, upam, da so ti uspela. 

clock-img

11.11.2007, 18:41

clock-img

g

pencil-img

57

Rebrca premažem z mešanico : soli (vegete), mezge, gorčice, dam v pekač na malo maščobe in zalijem z jušno osnovo - cca 2 dcl, pokrijem z folijo in pečem cca 30 min, dodam na kose narezan in le malo posoljen krompir, spet pokrijem s folijo. Cca 30 min pred koncem odkrijem in lepo zapečem. Tako pečena rebrca se kar topijo v ustih!

clock-img

11.11.2007, 21:03

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Solim, popram in najboljše kar z mletim česnom posuješ in daš kar v ponev pečt na nizko temperaturo. Pri rebercah je pomembno, da se začnejo počasi pečt, da so pečena, ker drugače so lahko na sredi še surova. Sprva jih tudi pokriješ, potem pa odkriješ, da se še lepo zapečejo.

Tudi jaz jih delam tako.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem