writing-img

svinjska ribica

clock-img

14.03.2007, 07:15

clock-img

Anonimen

Imam zelo lep kos svinjske ribice, pa bi jo rada nekako naredila. Enkrat sem videla po tv , da so jo nafilali z suhimi slivami. A ima kdo še kako idejo, kako jo pripravit oz s čim jo še lahko nafilam. Prosim

clock-img

14.03.2007, 07:31

clock-img

Anonimen

S kakšno zelenjavo in gobicami.user posted image

clock-img

14.03.2007, 07:34

clock-img

ona

pencil-img

3685

Najboljša je seveda panirana(kot dunajski zrezek),lahko pa jo malo popešeč v ponvi,glih 10 min in potem jo obložiš s panceto oz. slanino in jo zaviješ v listnato testo in jo daš peči v pečico za en čas,saj boš videla kdaj bo testo narejeno,ker ne vem kolkiko časa se peče,ne predolgo..
Dober tekuser posted image

clock-img

14.03.2007, 07:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

S kakšno zelenjavo in gobicami.user posted image

dalija prosim mal obširno, če se dauser posted image

Ona, panirano mi glih ne diši ali pa kar tak popečeno, to lahk naredim iz šnicla. Hm, listnatno testo mi že bolj diši, sam nimam pojma če v naši štacuni to sploh majouser posted image . Kak se pa reče listnato tetso po inglišuser posted image

clock-img

14.03.2007, 07:54

clock-img

Anonimen

Različno zelenjavo.Od korenčka naprej,vse kar imaš,potem pa nazadnje še gobice.Iz ribice narediš zrezek,malo potolčeš,premažeš s kislo smetano,daš gor nadev,zviješ,zavežeš z vrvico.Po vrhu premažeš z gorčico in pečeš v srednje vroči pečici.Vmes polivaš z vinčkom ali juho.
Zelenjavo seveda pražiš do mehkega,dodaš tudi čebulo in česen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem