writing-img

svinjsko meso

clock-img

11.07.2007, 07:26

clock-img

maca24

pencil-img

269

Kak dober recept za jed iz svinjskega mesa in zelenjave.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

11.07.2007, 07:43

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja kakšen golaž ali pa krompirjev golaž...
na kulinariki je veliko tega...

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

11.07.2007, 07:52

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Rižota:
meso, korenje, sveža paprika, paradižnik, grah

Juha po moje:
na kocke narezano meso, stročji fižol, paradižnik (na rezine), papriko (na rezine, korenje in krompir prepražiš in počasi dušiš, da se zelenjava spusti, zaliješ z vodo, dodaš še malo paradižnikove mezge, petršilj, česen, sol (lahko tudi malo jušne kocke) in poper.
Če imaš pa kaj lisičk pa še toliko bolje. Včasih jaz namesto mesa dam lisičke ali pa pol pol.

clock-img

11.07.2007, 10:19

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Paprikaš z svinjino (paprika, paradajz, čebula in začimbe), meso pa na kocke narezano. Zraven pašejo široki rezanci, politi s to omako.

clock-img

11.07.2007, 11:24

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Paprikaš.......mmmmmmmm...........sem že pozabila, da ta hrana sploh obstaja! Hvala, da si me spomnila, bamby!!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

11.07.2007, 12:36

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Popeci narezano svinjsko meso na maščobi, dodaj česen in duši do mehkega, proti koncu dodaj na listke naribane bučke in kislo smetano. Malo zalij z vodo ali juho in začini po okusu.

clock-img

11.07.2007, 14:32

clock-img

Anonimen

Svinjski paprikašuser posted image , od kje pa je to pršlo, s katerga konca sveta. Paprikaš pa je ja samo iz kure, bolj stara, boljši paprikašuser posted image .

Svinjsko je najboljše vratovina. Kose daš v paco: sol, česen olivno olje in spečeš, najboljše na žaru. Če pa je lep kos, pa ga na hitro spečem, popražim gobice, dam na šnicel, čez rezino sira, pokrijem s pokrovko, ad se sirček stopi.

clock-img

11.07.2007, 15:27

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Sem se spomnila, da to predlagam, ker sem ga ravno danes za kosilo kuhala.

In Mišek13, svinjsko meso ravno tako paše v paprikaš kot piščančje, puranje ali pa goveje meso. Če ne verjameš, poizkusi. Meni je danes s svinjskim mesom krasno uspel.user posted image

clock-img

11.07.2007, 15:30

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pri nas doma smo ga vedno delali izključno iz svinjskega mesa! Meni je fenomenalen! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

11.07.2007, 15:49

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Tudi pri nas smo ga delali pretežno iz svinjskega mese. Kje pa sem pa tudi iz puranjega. V obeh primerih je bil super.

Jaz sem ga pa tudi iz govejega že delala, ker pač ni bilo drugega, pa je bil ravno tako čudovit. Zato iz prve roke povem, da pašejo vse te vrste mesa.

clock-img

11.07.2007, 21:45

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Segedin, pašta z omako iz koščkov mesa in zelenjave, ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem