writing-img

tašča najeda vsak dan

clock-img

13.01.2007, 16:47

clock-img

Anonimen

Kar naprej nas kliče po telefonu... pa petkrat na dan. Kar naprej nekaj rabi, ali sprašuje, kdaj pridemo na obisk, zakaj jo nič ne pokličemo, da jo zanemarjamo....user posted image
A so vaše tašče tudi tako vsiljiveuser posted image  Kaj se da tukaj naredit?

clock-img

13.01.2007, 16:53

clock-img

total

pencil-img

4453

Nič,skenslaj jo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

13.01.2007, 16:55

clock-img

Anonimen

Ne javljaj se.user posted image

clock-img

13.01.2007, 16:56

clock-img

Anonimen

Telefon je čudovit pripomoček, ki premore tudi magično opcijo "off" ali potihem.

clock-img

13.01.2007, 16:59

clock-img

Anonimen

Na predporočnem tečaju so rekli: starši se zaradi vas ne bodo ločili, vi pa se zaradi njih lahko.
Nato pa: boljša je prva zamera kot tazadnja.....malo bo bolelo, ampak....enkrat bo minilo.....konfrontacija je najboljša opcija.
Razmišljaj tudi v tej smeri: mami daj vedeti, da ji sinčka nikakor nisi vzela, ampak....zdej si pa ti gazda!

Veliko sreče!

clock-img

13.01.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Naša tašča je pa pridna in se nič ne vsiljuje.
Če se da kaj naredit, je pa odvisno od tega kako tvoj ljubi gleda na to, a je njemu čist ok ali tudi njemu to obnašanje najeda?

clock-img

13.01.2007, 17:03

clock-img

tulip

pencil-img

917

Saj imaš jezik.

clock-img

13.01.2007, 18:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

jaz se z mojo mamo slišim sigurno 5x na dan, pa se mi ne zdi nič narobe, tudi možu ne. včasih se slišimo še več, sploh ko kaj urejamo.
vse je odvisno od tega kako sprejemaš ljudi in tebi verjetno tašča gre na živce. očitno bi bilo najbolje, da se sploh ne bi oglasilauser posted image
z mojo taščo imamo zelo malo stikov in tudi slišemo se redko. in če bi se z njo slišali večkrat ne bi bilo nič narobe.

clock-img

13.01.2007, 18:45

clock-img

Anonimen

odvisno od ozadja tega klicanja

clock-img

13.01.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

Ne javljaj se. Mene sicer ni tako pogosto najedala, ampak nikoli se nisva imeli kaj pogovarjat in mi je bilo tako mučno, ko je klicala. Še največ od vsega je bilo soljenja pameti o skrbi za mojo hčerko. In sem se nehala javljat. Sčasoma je nehala klicat.

clock-img

13.01.2007, 21:07

clock-img

paris

pencil-img

1304

Mene pa zanima, kaj tvoj pravi na pogosto klicanje njegove mame?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

13.01.2007, 21:11

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Moja tašča je pa tolk fajn.user posted image  Nič slabega mi ni treba povedati čez njo.
Mogoče je to tudi zato, ker živi na drugem koncu mesta.

Ti pa reči, takoj ko jo zaslišiš na drugi strani, "nimam časa zdaj," pa se na hitro poslovi.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

13.01.2007, 21:42

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Očitno se nima kam dat in si tako zapolni prosti čas. Kako pa reagiraš ti ko te ta petič pokliče?

Jaz bi ji tudi dala vedet, da nimam časa za take bedarije. Al pa se ne javiš pa je.

clock-img

13.01.2007, 21:53

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Najbrž je brez partnerja, pa zato tako reagira-pri mnogih "starejših" kar normalen pojav. Kaj narediti? Če je samska, ji najdite prijatelja, pa se bodo klici zmanjšali na 2-3x tedensko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2007, 22:13

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

A te potolažm:"Kera tašča pa ne najeda vsak dan!"user posted image user posted image

clock-img

13.01.2007, 22:16

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moja tašča mene nikoli ne pokliče.

Imam pa babico ki me kliče tudi po 5x na dan. Pa kaj? Stara je in osamljena. Kliče me tudi zato da mi prebere horoskop ki me res ne zanima ali pa kakšno vest iz časopisa. Ampak sem srečna, da me lahko pokliče. Ko ne bo več mogla, bom to pogrešala.

clock-img

14.01.2007, 00:02

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Ce ne zelis, da te tasca klice jo zacni ti klicat. Takrat ko ves, da je med delom ( kuhanje, pospravljanje...) ali pred odhodom ven in nakladaj najmanj eno uro. Popoldan jo poklici pa zoper o istem kaksno dobro uro. Cez pet minut zopet, da si ji potzabila povedat nekaj zelo pomembnega. Psihicno se pripravi in nakladaj o zadevah, ki jo niti najmanj ne zanimajo ali o dogodkih in ljudeh, ki jih ne pozna. Ce se zakopliciras zadevo, brat od tistega cigar sestra je porocena z bratrancem od tistega brata, ki je lani bil na snegu....., tako da te ne more slediti si "na konju". Pripravi se da govoris brez prestanka in da te ne more prekiniti. Pusti jo cakati na telefonu ( da je nekdo pozvonil na vrata). Ce je spustila slusalko jo zopet poklici in pritezi zakaj te ni pocakala, da imas vtis, da se te izogiba, da se noce s tabo pogovarjati... Nikakor pa ne smes dovoliti, da ona prevzame "vajeti" pogovora. In jamraj, jamraj cim bolj in cim vec. jamraj o vremenu, o sosedih, o zlahti, o rozah, ki ne uspevajo, o cenah, o guzvi v avtobusih..... Kmalu se ti ne bo vec oglasala na klice.

clock-img

14.01.2007, 08:06

clock-img

Anonimen

Dobra ideja Misek,samo,da ne bo šokirana,ko bo dobila račun za telefon.user posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 09:19

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz sem pa prav vesela, ko tašča najde čas za nasuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.01.2007, 10:55

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

ko imaš zadosti ne dviguj več.

clock-img

14.01.2007, 11:44

clock-img

Anonimen

Mene je tud njegova mami klicala velikokrat, zdaj se pa ne slišimo po telefonu že 6 mesecev, ker sem jim povedala svoje glede nekih zadev, zaradi katerih so bli pametni do amena.
In mi prav paše tako!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 12:59

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Jaz imam pa tako taščo kot Magi* user posted image user posted image user posted image  in mi je prav fajn, ko pokliče naj se oglasimo, da bi rada videla svojo vnukinjo user posted image

clock-img

14.01.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

Moja mama pokliče enkrat na dve leti, še takrat zato, ker je kdo umrl. Da bi kdaj vprašala, kako smo in kako je vnukinja, ne, je ne zanima.

clock-img

14.01.2007, 16:05

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

Dobra ideja Misek,samo,da ne bo šokirana,ko bo dobila račun za telefon.user posted image user posted image

Hmmm... no ja... lahko pa zacne rafalno govoriti ko tasca poklice user posted image

clock-img

14.01.2007, 16:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem