writing-img

tableta ali prašek (pomivalni stroj)

clock-img

10.10.2007, 16:31

clock-img

solatja

pencil-img

952

razmišljam o nakupu praška za pranje v pomivalnem stroju, ker se mi na hitrejših programih tableta ne raztopi vedno. zadnjič mi je je ostalo pol user posted image mi je pa škoda za taka pranja cele tablete (pa tudi za npr. polovično pranje)

a katera uporablja prašek? a so u redu, fajn operejo? od katere firme pa uporabljate? sem vidla, da obstaja tudi od dm...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

10.10.2007, 16:38

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

meni je vedno ostaajlo pol tablete ,pol sem pa prešla na prašek(somat) in problem je bil rešen.Tak oda že en lep čas nimam več tablet

clock-img

10.10.2007, 16:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2007, 17:57

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Jaz uporabljam gel. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

10.10.2007, 21:29

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Tudi jaz uporabljam gel, se mi zdi še najboljši od vsega....

clock-img

10.10.2007, 21:31

clock-img

darja72

pencil-img

614

Poskusi dati tabletko v košarico za pribor, pri nas to deluje. Če jo namreč daš v za to namenjeno posodico v vratih običajno tabletka pade na tla in se ne raztopi. Poročaj, če bo kaj uspeha.

clock-img

10.10.2007, 22:25

clock-img

solatja

pencil-img

952

darja, tole sem že slišala, ampak je baje precej nezravo, ker bi naj precej teh snovi ostalo prav na priboru, tako da tega ne prakticiram. mogoče res gel... ali pa prašek user posted image

clock-img

10.10.2007, 23:44

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Pri meni je tudi tako bilo da se tableta ni rastopila in sem lepo tablete zamenjala pa je zdaj v redu  

Najdojenček

clock-img

11.10.2007, 18:19

clock-img

darja72

pencil-img

614

solatja, hvala za namig, sploh nisem pomislila, da bi bilo to lahko škodljivo...je pa dokaj logično. Se vidi, da sem bolj negospodinjski tip.

clock-img

11.10.2007, 21:05

clock-img

saraja

pencil-img

770

Jaz uporabljam tablete iz Hoferja (AVstrija), stanejo pa mislim da 6 eurov, not je pa 100 kom in sem vedno zadovoljna. Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi bila tableta na pol uporabljena. Tam kjer je prostor za tabletke pač ne dajaj kakšne posode, da bi pač oteževalo, ko potem tableta ven pade, pa tudi moraš do konca not potisniti, ko napolniš s posodo!

ČAv

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

12.10.2007, 11:16

clock-img

bamby

pencil-img

4007

user posted image  gel

clock-img

12.10.2007, 13:50

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Jaz sem prej imela tablete, zdaj pa imam že kar nekaj časa prašek Calgonit in sem veliko bolj zadovoljna.
Gela pa še nisem imela nikoli, bom pa še gel poskusila.

clock-img

12.10.2007, 14:07

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Mi uporabljamo gel.
Tako nam je svetoval na "pomivalni Kralj", tako imenujemo nasega serviserja, ki stalno hodi k nam popravljat pomivalni stroj. Stroj je sicer izjemno dober, ampak mi delamo z njim kot prasic s peso in se valda stalno kaj dogaja (zadnjic sem premalo zategnila un pokrov od soli in je potem ful veliko soli med pomivanjem ven hodilo in se je vse zasolilo in nam skori unicilo posodo (preden sva z mozem opazila, da neki ne stima, je glih ene 10x opral z enormnimi kolicinami soli). Zategnila ga nisem zato, ker vedno vsi govorijo, da ni dobro za "dihtungo", ce je prevec zategnjeno, ampak zgleda to za tist pokrov od soli ne velja). Predzadnjic je bil pa problem, ker nisem sploh dodajala soli, ker smo imeli prej stroj, ki ni rabil soli in sem mislila, da je ta tudi tak.

No, skratka, pomivalni kralj je rekel, da tablete niso tako dobre, ker se ne raztopijo dovolj hitro in da je gel ali prasek mnogo boljsi.

clock-img

12.10.2007, 18:06

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Uporabljam tablete Finish. Res pa je, da jo vržem kar v stroj in se mi raztopi.

clock-img

12.10.2007, 18:17

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Prašek. Super opere, lahko doziraš če je manj posode, ugodneje.

Si na škatlo napišem datum nakupa, traja tudi pol leta, pa perem skoraj vsak dan. Calgonit ali Finish, je isto.

clock-img

13.10.2007, 21:01

clock-img

saša 30

pencil-img

7

Za hitrejše programe in s tem pranje pri nižji temperaturi rajši ne uporabljati tablet, ker se ne stopijo do konca in lahko zamašijo odtok. Potrjeno.

clock-img

14.10.2007, 11:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi jaz imam gel, predvsem zato, ker kozarce precej pozneje uniči, kot prašek. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

20.10.2007, 11:42

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

jaz sem pa kupila gel Calgonit...pa nisem zadovoljna, posoda se sploh ne pomije lepo..še najbolj sem zadovoljna s tabletami iz Mulerja

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

20.10.2007, 13:33

clock-img

solatja

pencil-img

952

sem nabavila prašek iz dm-a (2,10 eura za 1kg, medtem ko je calgonitov gel stal nekaj čez 5 eurov 600ml user posted image ) in sem zadovoljna, mi je res lepo opralo. user posted image

clock-img

21.10.2007, 14:09

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst mam te tanove mehke tablete..vrzem jih pa kar v mrezico za pribor....posoda je lepo oprana in se lepo sveti...

clock-img

24.10.2007, 11:58

clock-img

spacey

pencil-img

2359

O super. Prav take nasvete sem potrebovala. Sem že par dni razmišljala o podobni temi.. user posted image

Hvala punce, tudi meni ste pomagale..  user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

24.10.2007, 14:55

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Calgonit gel. Jst ga dam v posodico, ki je temu namenjena, mal pa se po vratih nalijem.
Opere OK.

Tablete se pa pri nam tud niso obnesle, se niso stopile.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem