writing-img

tablete

clock-img

15.11.2004, 16:37

clock-img

Anonimen

lep pozdravcek!:angel:
ze zadnjic sem vam pisala da sem imela slabe izbide urina, danes sem pa obiskala mojo ginekologinjo, ki mi je predpisala CANESTE 3 vaginalete(za 3 noci) in HICONCIL kapsule(2šktlici po 16 kapsul)jemati pa na 8 ur.jemala katera kaj podobnega...fulll me je strah:(, najbolj tega da bo kaj skodlo mojemu plodu.sicer v sredo imam nuhalno in mi je g. rekla da mi bi naj po CANESTE 3 vaginalete, teklo iz noznice...torej je boljse da jih ne vstavim danes, ampak zacnem z sredo zvecer??:zmeden2:

clock-img

15.11.2004, 17:15

clock-img

leah

pencil-img

660

ni nujno, da ti bo po Canestenkah teklo iz nožnice.
Jaz sem jih dobila v petem mesecu, enako za tri noči,pa mi je samo malo po kaki uri od vstavitve ven priteklo, naslednji dan pa je bilo vse ok.

clock-img

15.11.2004, 17:23

clock-img

Anonimen

nic teklo?verjetno je tudi odvisno od posameznika...in nic naj nebi skodle?me je prav strah:(

clock-img

15.11.2004, 17:34

clock-img

leah

pencil-img

660

Ah ne, ne boj se,vse bo ok.
Ja nekaterim teče,takim ponavadi potem ginekolog predpiše Canesten gel,se mi zdi,ker to ne sme ven stečt,mora ostat v nožnici in opraviti svojo nalgo.

clock-img

15.11.2004, 17:39

clock-img

Anonimen

hm jaz bom naredla tak ko mi je rekla...pa bomo vidli:zmeden2:
rekla mi je naj uporabljam dnevne vlozke, da nebo kaj neprijetnega se mi zgodilo;)
zdaj pa nevem ce naj danes jemljem al ppocakam do nuhalne...ker ce mi bo teklo potem bo malo nerodno ko grem k g. na nuhalno:ups:

clock-img

15.11.2004, 18:16

clock-img

leah

pencil-img

660

Ej sam ne se obremenjevat s tem, ali ti bo na ginekološki mizi kaj teklo ali ne,ginekologi so itak vsega hudga navajen.Priporočam pa ti, da čim prej naredš kuro z predpisanimi zdravili,ker jih očitno nisi dobila zato,ker bi bila čisto ok oz zdrava.

Pa čim manj izcedka ti želim;)

clock-img

15.11.2004, 18:24

clock-img

Anonimen

ja ja bakterije pa glivice:((

clock-img

15.11.2004, 20:41

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Nič ne čakaj, kar začni s kuro, ker jih res nisi dobila za hec. Pa še antibiotik ti je dala zraven.

Hiconcil je pa antibiotik, ki je v nosečnosti dovoljen in tvojemu :duda: ne bo hudega.

clock-img

15.11.2004, 20:47

clock-img

Anonimen

bom bom:ups:...danes ob 9 vzamem prvo tabletko:angel:
super da vsaj nebo kaj narobe,tega sem se najbolj bala:kuza:

clock-img

15.11.2004, 22:10

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Če se prav spomnim, je meni Japelj na NS delal UZ na trebuhu. Tako da sploh ni gledal NOT.;)

clock-img

16.11.2004, 10:33

clock-img

Anonimen

zdaj je tak ze prepozno, ker sem vceraj ze vstavla:)-
malo me je peklo(cisto malo pa ne cel cas ampak tu pa tam:) oz. bolj kot peklo, je delovalo kot neka sumeca tableta:zmeden: ) kaj je to normalno?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem