cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tablete za pomivalini stroj

clock-img

21.09.2009, 07:08

clock-img

polma

pencil-img

1836

Živ!

Pomivalni stroj mi ni vedno stopil tablete-ker nisem kupovala najdražjih, sem predvidevala da zato. Sploh pa mi ni stopil tablete na programu  HITRI ali pa ECO, ker sta krajša in imata nižjo temperaturo. Zato sem kupila prašek. Res, da sem vzela Merkatorjevega za par eurov. Ampak- a ni čudno, da mi tudi praška ne stopi user posted image ? Imam 6 let stareg Candija.

Imate izkušnje s ztem? Je kriv stroj ali praški user posted image ?

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

21.09.2009, 07:18

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Stroj
Koliko daš za tablete sploh ni pomembno

clock-img

21.09.2009, 09:57

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Se strinjam z ledenoo.

Tašča ima isti problem, zato kupuje gel, ne praška oz. tablet.

clock-img

21.09.2009, 10:36

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Meni tudi ne raztopi, če dam celo...tak da dam vedno samo pol tablete. Imam tisti ožji stroj. Gel pa mi sploh ni dobro opral posode...ne glede na to, koliko sem ga dala. Kozarci so bili čisto motni.

clock-img

21.09.2009, 12:43

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

Aha torej je stroj kriv,jaz sem tudi kupovala cenejše tablete in sem mislila,da so tablete krive,ker ni bilo niti dobro oprano,niti se ni cela tableta stopila.Ga bom probala očistit,sem kupla tekočino začiščenje pomivalnega,upam,da bo to kaj pomagalo.Res pa je,da imamo stroj že kar nekaj let.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

21.09.2009, 13:35

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Iz tega razloga sem jaz pričela kupovati gel Calgonit in sem zdaj zadovoljna.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

21.09.2009, 16:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.09.2009, 09:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Definitivno je kriv stroj.

se strinjam...jaz kupujem Calgonit tablete in me še niso razočarale user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

15.10.2009, 14:03

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Problem je v stroju. Lahko pa se zgodi, da če stroj preveč napolniš oziroma postaviš kakšen kos posode tako, da se vratca kjer je prašek ali tableta, ne morejo odpreti do konca, takrat pa se tableta ne stopi do konca in so posoda in kozarci čisto beli.

Drugače pa zgolj v informacijo v Metro v Celovcu so Calgonit (2 v enem) tablet 200 kom 18 EUR. So preverjeno dobre, ker jih ves čas kupujem.

Naj živi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem