writing-img

tabletka

clock-img

15.10.2008, 08:14

clock-img

Anonimen

lp

mal sm nevedna glede te tabletke,al metode,...skratka zanima me kako je s tem če ti menstruacija zamuja,kaj se da narest da ni treba it na poseg-splav,se da to tudi s kako tabletko preprečit.

prosm pomagajte ali svetujte mi!!!

clock-img

15.10.2008, 08:27

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Mi si želimo imeti user posted image  na kakeršenkoli način......

In nas s tem vprašanjem malce žališ..user posted image ...Jaz ne morem preklopiti na misel, da delim nasvet, kako ubiti user posted image .....

Žal....

clock-img

15.10.2008, 08:35

clock-img

Anonimen

Če ti menstruacija zamuja se ne da nič preprečituser posted image
Preprečit se da prej. Matr 2008 smouser posted image

Po tem ko ti M zamuja in si že noseča pa je splav. S tabletko al pa kokrkoli že. Splav je splav, sam na drgačne načine izpeljan.

clock-img

15.10.2008, 09:42

clock-img

MiSka_82

pencil-img

46

zdi se mi da si zgrešila forum user posted image  

kakor ti je napisala tihoupanje mi želimo imeti user posted image  na karšenkoli način ti pa s takimi vprašanji....

sicer pa ne moreš nič narediti pred M se mi zdi da to že vsak ve user posted image  

lp

clock-img

15.10.2008, 09:45

clock-img

Anonimen

vem punce,splav je splav,samo doma imam dva tamala, 2 leti in eno leto,...vem da smo 2008,...se je pač zgodilo,...sej še razmišljam o tem vsem in nisem rekla da sm za splav,sem proti temu tudi jaz,samo zanimala me je ta možnost,potek,komplikacije,...kaj sodi zravn............tudi sama pa sem imela 2005 SS in vem kako je to!!!!!!!!

clock-img

15.10.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Tvoj G ti bo vse razložil.

clock-img

15.10.2008, 15:12

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

Ni vas sprašala, če vam je splav moralen ali ne.

Ja. Lahko vzameš tabletko, ki uniči zarodek. Se mi zdi, da do 3 tedna. Ne me za besedo vlečt, ker ne vem natačno do kdaj. Ampak se da.
Najbolje bi bilo, da vpraša ginekologinjo. Pa pohiti, ker drugače boš mogla it na splav v porodnišnico.

LP

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

15.10.2008, 15:39

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Izkoriščanje anonimnosti.
Temo zaklepam - zaenkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem