writing-img

tako se mi vrtiiii!!!!

clock-img

24.08.2006, 14:47

clock-img

Anonimen

Ne vem če sem noseča in ne vem če ima to sploh veze z morebitno nosečnostjo. Danes se mi že cel dan zelo vrti. Če se uležem je še slabše. Posledično mi dela tudi slabo. Ne verjamem, da bi bilo to zaradi nosečnosti, saj sem komaj 1 teden po ovulaciji. Pa vendarle, ima katera podobne izkušnje oz. čemu naj pripišem to nenavadno vrtenje? Za odgovore vam bom zelo hvaležna.

clock-img

24.08.2006, 15:39

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

a si zmerla pritisk

clock-img

24.08.2006, 17:19

clock-img

Anonimen

Ne nisem, ker nimam prilike. Bi pa znalo bit to, ja. Sedaj sem nekaj pojedla pa je malo bolje.

clock-img

24.08.2006, 18:02

clock-img

suzugov

pencil-img

117

najbrž ti je pritisk padel, ja. to se meni občasno naredi. na trenutke imam zelo nizek pritisk. sem že tudi pr zdravniku bila, pa nihče ne da pažnje na to, kot se ukvarjajo z visokim pritiskom. priporočajo veliko gibanja, veliko pitja, baje pa pomaga tudi zelo slana juha al pa kej podobnega...

clock-img

24.08.2006, 22:34

clock-img

Anonimen

Ja, verjetno sta imeli prav. Popoldne sem se fajn najedla, pa popila veliko vode in je bilo bistveno boljše. Ja, z nizkim pritiskom se ne ukvarjajo, ker ni nevaren. Povzroča pa slabo počutje :(.

clock-img

25.08.2006, 07:17

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem imela pred približno 15 leti tako nizek pritisk, da sem skupaj padla. To že ni bilo več tako zelo nenevarno. Včasih niti glave nisem smela obrniti levo ali desno, pa sem kar lezla skupaj. Takrat so mi dali pri zdravniku tablete Ditamin. Čez par mesecev se je s temi tabletami stvar uredila.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem