writing-img

tako sem vesela, pa ne smem povedati

clock-img

13.06.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

Včeraj sem zvedela, da bomo dobili user posted image , ki sva si jo oba z user posted image  potihoma želela user posted image user posted image . Ampak sedaj pa ne smem povedati, ker user posted image  noče vedeti in sem mu obljubila, da tudi če zvem kaj bo, ne bom povedala. Upam, da bom zdržala, ker najraje bi mu kar okoli vratu skočila od veselja, ampak potem bo tako vedel. Sedaj pa še bolj komaj čakam!!!!

clock-img

13.06.2008, 13:40

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image  Sem očitno preveč blond.

Aja, čestitke.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.06.2008, 13:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Oh, jaz bi mu kar povedala, kaj me briga, če noče vedetuser posted image . Bi že preživel, hehe. Čestitam!

clock-img

13.06.2008, 13:44

clock-img

urška

pencil-img

3136

čestitke tudi od mene. pa pazi, da se ne 'zagovoriš'user posted image user posted image

kaj čmo, vsakmu se lahko to narediuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Jaz ne bi zdržala, bi mu kar povedala. user posted image

Pa čestitke!

clock-img

clock-img

jana84

pencil-img

1591

Zakaj si pa potem sploh vprašala kaj bo? Če "ne smeš povedat"?
Jaz ne bi vprašala, če očka ne bi hotel vedeti. Te pa nič ne kritiziram. Boš pač sedaj do konca nosečnosti morala malce jezik za zobmi držat...Če ti bo uspelo. Konec koncev je pa še vedno lahko fantek...Narava velikokrat poskrbi za presenečenja. Poznam primer ko so vprašali kaj bo in so jim povedali da bo fantek, rodila pa se je hčerka...Samo toliko o sigurnosti določanja spola.

clock-img

13.06.2008, 13:49

clock-img

Anonimen

Moj tud ni hotel vedet, pa pol tud jaz nisem vprašala, ker ne bi mogla zdržat - ampak sva na zadnjem uz vprašala, ker sva se oba strinjala. Bi pa vseen lahko počakala do konca - mi ni blo take panike. Sam je pa res, da nisva nbenmu povedala

clock-img

13.06.2008, 13:49

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

pazi da se ne zagovoriš poznam ene k je mož hotu vedet in mu je G povedal kaj bo in se je par dni pred porodom zagovoril pred ženo in staršiuser posted image user posted image user posted image user posted image (mislim da je bo nekaj takega)
Tvoj si bo pa tak slej ko prej gor prišu ker ne boš mogla da nebi kej roza kuplauser posted image

clock-img

13.06.2008, 13:57

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Čestitam!! Vsekakor pa pazi, da ne boš o otročku govorila "o njej" ... user posted image

clock-img

13.06.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jaz bi mu kar povedala...meni ne bi bilo lepo, da bi jaz vedela on ne, še posebej, če je bil dogovor, da nihče od vaju neče vedeti....

clock-img

13.06.2008, 14:01

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jaz pa ga vprašala, če se je že kaj premislu, mogoče je pa že ratal "firbčen".

Aja, pa roza oblačila bodo prej ko slej prišla na vaš dom.

clock-img

13.06.2008, 14:10

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

najprej user posted image user posted image , jaz vem da ne bi mogla zadržat , bi kar takoj povedala( no ja saj tudi sem user posted image ), lahko ga pa mal po ovinkih vprašaš, če ga že kaj zanima

clock-img

13.06.2008, 14:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz ne vem, če bi zdržala, da mu ne bi povedala! user posted image  

Lahko bi naredila kakšno luštno foto, npr. dobijo se majčke ali bodyji, na katerih piše "Očkova punčka" ali kaj podobnega. Po moje ti ne bo zameril, samo vesel bo kot ti.user posted image

clock-img

13.06.2008, 15:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ..... Midva sva bla tudi ful ful ful srečna, ko sva zvedla, da bo deklica..... user posted image

clock-img

13.06.2008, 15:35

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Te čisto razumem, moj mož tudi ni hotel vedet za spol, mene je pa prvič razganjalo od radovednosti. Ko sem prvič zvedela, da je punčka, sem mu to tudi povedala, ampak na naslednjem UZ je zrastel lulček... user posted image Dolgo mu tega nisem povedala in sem ga skoz zafrkavala, kaj pa, če bo fantek. On pa meni: "Pa ne, če je pa punčka!"

In sva hodla gledat cotice... on roza, jaz pa "bele" in "modre". Rekla sem mu, da če se zmoti, še vedno lahko punčko oblačiš v modro, medtem ko fantke v roza ravno ne gre najbolje... Pa si je dal dopovedat.

Njegovo presenečenje v porodni sobi, ko je zagledal fantka, je bilo nepopisno... srečno, lepo... ne najdem besed, da bi opisala njegovo ganjenost.

V drugo nisem želela vedet za spol, da bi doživela enako presenečenje tudi sama, potem pa sem rodila s CR... ni bilo tako, kot prvič, kljub vsemu pa sem bila srečna, da imam spet zdravega fantka.

clock-img

13.06.2008, 17:04

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

Mi smo imeli obratno situacijo, jaz nisem želela slišat, ko smo bili na UZ in sem rekla, da grem ven, ginekolog pa naj mojemu pove, jaz pa da ne bom vprašala nič!
In v času od bolnišničnih vrat do parkirišča sem ga že zaslišala in ja, priznam, sem kar skakala od sreče, ko sem izvedla, da je user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

clock-img

13.06.2008, 17:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem