writing-img

tale stolček za hranjenje

clock-img

15.03.2007, 21:25

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Zanima me, če ima katera tale http://www.soncek.si/si/chicco-stolcek-za-hranjenje-happy-snack-hawai-i3731.shtml stolček za hranjenje? Kako se obnese, a je kej za kej user posted image .

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

16.03.2007, 07:32

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Mi smo ga imeli na dopustu. Meni je bil všeč, ker je sedež mehek. Minus je seveda čiščenje, pa čeprav naš še ne je sam. Kaj bi bilo šele potem. 

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

16.03.2007, 12:46

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi imamo triptrap stolček in je zelo uporaben. V njem lahko malček sedi že od samega začetka, ko samostojno sedi. Ko je večji, se sname ograjica, znižuje sedalo in polica za noge. Ko zraste rita, se lahko polici za sedenje in roke tudi zamenja... In večkrat postane stol uporaben tudi za odraslega. In kar je zelo praktično je, da se ga da odlično očistit. Skratka stol, ki ostane v družini za vedno v uporabi.

clock-img

17.03.2007, 11:25

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

meni so vsi ti plastični stolčki preobavtni, mi imamo trip trap in je zakon. Ko smo bili enkrat v sparu na kosilu v restavraciji sem ga posadila v ta plastičen stolček in ga sploh nizem znala nahraniti, ker mi je bil predaleč tako da trip trap je zakon

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

17.03.2007, 15:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2007, 10:13

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Mi smo imeli takega  plastičnega od firme Cam nekje do 2 let, je mali udobneje sedel v njem. Kasneje pa smo nabavili trip trap, ki pa je itak zakonuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem