writing-img

tamponi za kopanje

clock-img

10.07.2007, 08:24

clock-img

sonček07

pencil-img

11

Punce pozdravjene,
za vas imam eno vprašanje. Zanima me, če imate izkušnje oz. kaj menite o uporabi tamponov za kopanje na morju. Sem namreč v 17 tednu in se bojim, da ne dobim na morju kakšnega nadležnega vnetja.
Prav tako me zanima, kako visok zaščitni faktor uporabljate na morju, bo 20 oz. 30 dovolj ali si naj nabavim 50.
Hvala vam za vaša mnenja.

clock-img

10.07.2007, 09:44

clock-img

Ninica

pencil-img

900

jaz sem uporabljala tampone od Sente. Res so samo 4 v škatlici in so malo dražji, drugače pa vsaj veš, da ne moreš stakniti kakšnega vnetja ali glivic. Kupila sem jih pa v Müllerju.

LP, Ninica

clock-img

10.07.2007, 10:29

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Tudi jaz sem uporabljala tampone od senta, kupiš jih lahko v Mullerju ali DM. Že v prvi nosečnosti, ko sem bila na Kanarskih in sedaj v drugi na Hrvaškem. Vseeno sem se bolje počutila.

Za zaščitni faktor pa, kot smo že pisale, kar je nad 30 tako nima večjega učinka, ker je notri še sama kemija, zato menim, da je dovolj 20 ali 25, direktno pa se kljub temu ne izpostavljaj soncu. Bodi v senci, saj te tudi tam sonce prime. Sedaj ko že imaš majhen trebušček, se zavedaj, da te bo v trebuh sonce prej ožgalo kot pred nosečnostjo, je ga pa fino nastavit malo na sonček, saj sončni žarki nežno božajo otrokeca, ki mu prija toplota.

Čao.

clock-img

10.07.2007, 11:50

clock-img

poka1

pencil-img

229

Jaz sem imela pogovor z babico in mi je rekla ,da tampone odsvetuje. Predlagala mi je eno kremo oz. gel...MULTI.-GYN LIQUIGEL.

Kar pa se tiče faktorja jaz uporabljam 15...se mi zdi cisto dovolj, ker ko nisem v morju sem v senci.V morju pa tako nisem vec kot 10-15 min.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

clock-img

10.07.2007, 21:25

clock-img

eya

pencil-img

4615

Za morje jaz nisem uporabljala tamponov, ker je dosti manjša možnost, da dobiš kako vnetje kot v bazenih.

Zaščitni faktor-na začetku 20+sencauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.07.2007, 08:23

clock-img

Anonimen

Na morju ni take možnosti, da dobiš vnetje kot npr. v kakih toplicah. Tam je dosti bolj priporočljivo, da dobiš kake glivice. Zato tudi bolj ali manj odsvetujejo kopanje v toplicah v času nosečnosti. Nisem ziher, ampak mislim, da je klor tisti, ko lahko povzroči vnetje..pa če prišteješ še to kolko ljudi se kopa v tistem bazenu..Zato, če boš že uporabljala tampone jih uporabi za toplice, na morju po mojem ni treba-vsaj jaz jih nisem pa ni blo nobenih problemov..

clock-img

11.07.2007, 08:31

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tudi jaz nisem na morju uporabljala tamponov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem