writing-img

tarifa - elektrika

clock-img

24.08.2006, 13:16

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

punce, sedaj se pa lahko z mene smejete. nimam pojma, kdaj je cenejši tok - če sploh je kdaj in koliko stare kilovatna ura. user posted image user posted image
sem se ravno spomnila da tega ne vem sem šla brskat po straneh elektro slovenija, pa tam nič ne piše. na račun gledat it pa tud ne morem, ker ga nimam.

(elektriko imamo namreč skupaj - plačujejo jo "sosedovi" se pravi moja mami in babica - do preklopa. ker še nisva uspela skup spravit, da bi nam drugi števec priklopli - montiran je  sicer že, a cifra za priključitev (taksa)  je enostavno prevelika. pa smo še vsi na "starem" - zaenkrat.)

< Sporočilo je popravil KIRA -- 24.8.2006 13:19:37 >

clock-img

24.08.2006, 13:21

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Na stevcu lahko pogledas. Imas tako okence, ce je puscica dol, je tok cenejsi. Vem da je obicajno ponoci, cez dan pa ne vem tocno.

clock-img

24.08.2006, 13:26

clock-img

kimba

pencil-img

138

Zvečer od 22. ure in do 6. ure zjutraj in vse vikende in praznike (se pravi sobote, nedelje, prazniki)

kimba s tremi sončki

clock-img

24.08.2006, 13:30

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

punce, sedaj se pa lahko z mene smejete. nimam pojma, kdaj je cenejši tok - če sploh je kdaj in koliko stare kilovatna ura. user posted image user posted image

Na našem koncu je tkole:
http://www.elektro-ljubljana.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=07030302

LPuser posted image

clock-img

24.08.2006, 13:39

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

clock-img

24.08.2006, 13:40

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

baldi, točno to sem iskala. hvala. kako pa najt za MS - najberž je enako, kajne?

pa tud ostalim, hvala!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2006, 13:40

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: kimba

Zvečer od 22. ure in do 6. ure zjutraj in vse vikende in praznike (se pravi sobote, nedelje, prazniki)

Se mi zdi da so že pred časom ukinili nočno tarifo in je samo še za vikende in praznike.

Cena? To pa ne vem trenutno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

24.08.2006, 14:50

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Ne, mislim, da je čez teden nočna tarifa ostala, pač pa so ukinili nizko tarifo med 13 in 16 uro.
No sem skoraj prepričana, ker besnim nad spodnjim sosedom, ki vse žehte opere ponočiuser posted image user posted image

clock-img

24.08.2006, 20:52

clock-img

tralala

pencil-img

220

Predvsem pa moraš imeti dvotarifni števec!

clock-img

09.09.2006, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem