IZVIRNO SPOROČILO: Muklla
Mi pa na DIFu ni všeč, da imaš dva termina neko predavanje. Jst nimam kam dat otroka. A sta ti dve predavanji obvezni? Ker pol grem v Atlantis.
jz nisem bila na nobenem uvodnem predavanju...sem se telefonsko prijavila, plačala ob prvem obisku...plavalne hlačke pa greš probat in kupit v Aquamanio v Atlantis...
vaje...v bistvu nič posebnega...je pa fino, ker se otrok tudi socializira...drugače pa imaš 5 sklopov vaj...pri eni si pred otrokom in ga z obema rokama za prednji del obroča dviguješ ter pri tem govoriš žaba žaba...tako da on poveže ritem brcanja z nogami...potem imaš vijuganje levo desno, da s eotrokovo telo navadi valovanja vode okrog njega pa tokov...ena vaja je, da si za njim...pred njega vržeš igračko, pod njim pa z rokami sprožaš valovanje in mu prigovarjaš žaba žaba...namen vaje je, da zaćne z žabjim odrivom in pride do igračke...
ma meni je luštno...naša pa itaq uživa kot ribica v vodi...
je pa seveda odvisno od tega kako otrok sodeluje...pa kako je razpoložen...vsak ve zase kako pa kaj...
atlantis...jaz sem imelaželjo poskusiti še tam...vendar mojmož dela dopoldan in njihovi termini so samo do 16 ure..tako da s to uro karta za oba odpade...oz ne bi nikoli mogli skupaj uživati...
tečaj s fredovim obročem...Atlantis ga nima več...ker ne zadovoljujejo standardom 8ena verzija), druga pa je ta, da so sami naredili program...in jim to bolj ustreza...se nisem poglabljala kaj je res in kaj ne...
Fredov obroč in terapevti...ga odsvetujejo tistim, ki so zategnjeni saj naj bi bil otrok v njem preveč dvignjen...ja kaj pa vem...naša je v njem od 3 meseca...je pa res super telesno razvita...kravice ji nikoli niso bile problem...ni je zategovalo...Fredov obroč naj bi pa delal ekstenzijski vzorec...moje mnenje je, da vsak starš že ve kaj je prav in kaj ne za njegovega otroka...ali recimo drugače: otrok hitro pokaže, če mu kaj ne ugaja...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur