writing-img

tečaj računovodstva

clock-img

20.04.2005, 09:45

clock-img

p@tricij@

pencil-img

353

mene pa zanima ali je katera hodila na kakšen tečaj računovodstva?
kam se najbolj splača iti, da te res kaj naučijo?

clock-img

20.04.2005, 10:33

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Pokliči na zvezo računovodij, tam se mi zdi je še najboljše. Drugače pa naveč odneseš od kakega rač.servisa. A te veseli računovodstvo????
Namreč mene tudi, saj sem 2 leti sedaj delala v rač.servisu pa na koncu videla da me v šoli niso nič naučili v zvezi z PRAVIM računovodstvom. Tudi na faksu ne. Eno so knjige, drugo pa praksa.

VSO SREČO!!!!

Aja pa lahko pogledaš še na obrtno zbornico, tam imajo tudi non stop kaj svežega.

CIPRESA:nosecka:

clock-img

20.04.2005, 10:36

clock-img

primorka26

pencil-img

11

Ojla!

Najprej vsem :);):)-:love:
Za vsakim dežjem nas čaka sonček.

Obiskovala sem tečaj knjigovodstva na računalniku podjetja Cer...(ne vem ali lahko omenim) v Ljubljani. Na začetku sem osnove kar osvojila bolj kot je šlo proti koncu, vse hitrejša je bila predavateljica - njej je bilo vse samoumevno, mi pa:zmeden:

Drugače pa zanimiva popestritev 2krat na teden.

LP:morje:

clock-img

20.04.2005, 11:44

clock-img

Anonimen

Če je zadeva vpisana v razvid ali pa je končno preverjanje na GZS, potem je ok. Ponavadi imajo tisti "tapravi" računovodski tečaji cca. 400 ur. Za več informacij piši na privat. Ti bom znala boljše svetovati. Aja, od kod pa si?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem