writing-img

teža malčka

clock-img

28.11.2005, 20:45

clock-img

vesna 01

pencil-img

1

Lep pozdrav sem bodoča mamica in sicer v 35 tednu.V 33 tednu sem bila na UZ. in user posted image  teža je bila 1400g,danes v 35 tednu pa 1550g.A mi lahko katera kaj svetuje ali pove če so lahko kakšne težave za user posted image .

clock-img

29.11.2005, 09:13

clock-img

Anonimen

Jaz ti lahko samo to svetujem, da se ne obremenjuj s tem, kar pokaže UZ. Prvič, meni je sploh nikoli niso tehtali. Drugič, prijateljici je kazal UZ v 35. tednu otročka, težkega 1200g (panika!), rodila pa je na rok punčko, težko 3600g (menda se ni v 5 tednih tako zredila, al kaj). Tretjič, meni je UZ v 33. tednu pokazal, da ima Ana glavo veliko za 39 tednov (spet panika), pa se je rodila s prav lepo glavico.

Skratka, na tele UZ jaz ne dam prav nič več.

clock-img

29.11.2005, 10:10

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Ojla, punce !

Sama sem bila ravno v četrtek na uz v 32. tednu nosečnosti in najin malček naj bi imel 2ooo g, ginekolog je rekel da je to normalno za to starost.

Je pa dejstvo da ti točne teže ne more napovedati nihče, to je le približno, mislim pa da je tudi odvisno od kakovosti uz in prakse ginekologa.
Tudi moji prijateljici so govorili, ki je rodila oktobra, češ da je punčka ful ful velika in težka, rodila se je pa čisto z normalnimi merami, imela je 3000 g in velika je bila 51 cm.

Tako da senič ne sekiraj, glede teže, važno je da je vse ostalo vredu !

clock-img

29.11.2005, 16:36

clock-img

kati*

pencil-img

649

ojla

menim, da dobri G niti ne napoveduje telesne teže ... meri le obseg glavice in še ostalo (kar je tudi v materinski knjižici)

če boš mal pogledala po forumu, boš lahko zasledila, da se pri teh stvareh fuuul motijo

lp, K

clock-img

29.11.2005, 22:28

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela prejšnji teden UZ. Moja pupa naj bi v 33. tednu tehtala cca. 2.200g. Pa mi je rekla, da je to čisto ok, normalno. Ocena teže je pa vedno sigurno samo približna.

clock-img

30.11.2005, 08:20

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj je mel v 32 tednu priblizno 2300g...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem