writing-img

težave

clock-img

22.12.2004, 09:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Zanima me, če je imela katera težave s sečevodom po porodu. To se mi je začelo dogajat po kakšnem tednu. Boli me v glavnem na področju izločil. Sem mislila da je to zaradi vložka, ki mi vedno pritiska na izločila. Včeraj pa dvakrat sploh nisem mogla na vodo, čeprav sem čutila da moram. Ugotovila pa sem tudi, da me boli, če poskušam stisnit mišice, kot bi hotela zadržat vodo.

Pa še to. Nenavadno se mi zdi, da se mi čišča steka naprej, prav sem kjer imam težave, čeprav sem pri menstruacijah imela kri vedno bolj zadaj oz. pod nožnico.

LP Lunca

clock-img

22.12.2004, 12:04

clock-img

mala

pencil-img

913

mogoče imaš vnetje mehurja vsekakor pa moraš obiskati zdravnika ali ginekologa da slučajno ni kaj narobe!
lp:muca:

clock-img

24.12.2004, 11:23

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni tudi to zveni kot vnetje mehurja. Pred leti sem imela kronicno vnetje in vem kako zgleda.
Cimprej pejt k splosnemu zdravniku ali k G, da pogledajo urin, ker ce odlasas, je samo se slabse.

Lp, Naja

clock-img

24.12.2004, 14:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Hvala za odgovore. Sem govorila z mojo ginekologinjo in mi je svetovala antibiotik. Glede na to, da zdaj zaradi klamidije jemljemo sumamed, pa bom počakala, če bo že ta prijel, drugače pa bom potem jedla Hikoncil.

LP Lunca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem