writing-img

težave

clock-img

29.03.2005, 16:56

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!

Lep sončen pozdravček z gorenjske.

A ma tudi kakšna od vas težave z rjavim izcedkom pred in po menstruaciji. Js ga mam vedno na začetku :hudicek: pol pa še 2-3 dni po koncu :hudicek:, včasih sploh ni več rjav ampak čisto črn. A ma kera podobne izkušnje, a je to kaj narobe?

Lp:miska:

clock-img

29.03.2005, 17:23

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Rjavi izcedek imam, ampak nikoli pa ni postl črn; razen med M imam črne krvne strdke (saj več kaj mislim) :)

clock-img

29.03.2005, 17:27

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj! Ma ful se mi zdi čudn da je take črne barve. Kšn dan, drgač je pa rjav, al pa rdeč. Najbol da ginekologinjo prašam, ane?:zmeden:

clock-img

29.03.2005, 17:27

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ja, tud men se to dogaja (po M). :grrr: Zoprno, ja.:(

Ampak verjetno ni to nič posebnega. Ko sem bila zadnjič pri G, je sama opazila ta izcedek - ampak mi ni nič rekla, da bi bilo zaradi tega lahko kaj narobe.

Tko da najbrž ni razloga za paniko! :zmeden2:

Lp :muca:

clock-img

30.03.2005, 13:56

clock-img

girly

pencil-img

951

ni treba panike zganjat.to so samo ostanki menstrualne krvi.na začetku in na koncu :hudicek: je to običajno.na začetku, ker se počasi lušči stena maternice,na koncu, pa ker ostane zelo malo še za odluščit.in ker je krvi malo, rabi več časa da pride na plano, zato se vmes strdi in zato taka temna barva

v glavnem ni panike punce

srečno in čim prej :modri::roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem