writing-img

težave na začetku nosečnosti

clock-img

22.02.2006, 16:58

clock-img

Anonimen

Nekaj dni nazaj mi je test pokazal user posted image , vendar me user posted image težave spremljajo že kakšen teden več! Noseča sem 4-5 tedne, pa me zanima, ali je imela ketera podobne težavice, kot jih imam jaz,ker tega nisem še nikjer zasledila in niti ne vem, če jih lahko prepisujem user posted image , no neprestano se mi spahuje(riga), včasih se mi kr hrana vrača iz želodca v usta(pa mi ni slabo), prdim k user posted image , ful imam povečan apetit, ampak ko pa kaj pojem pa mi je slabo in neprestano me boli glava! In to traja že več kot teden, oz so se te težavice pojavile, ko test sploh še nebi pokazal user posted image (recimo par dni po O)...se je kateri dogajalo kaj podobnega? Sicer sem drugič noseča,ampak v prvi nosečnosti sem bila k user posted image , brez vseh problemov! Vesela bom vsakega odgovora!user posted image

clock-img

22.02.2006, 17:12

clock-img

Reja

pencil-img

545

Nekatere od teh težav sem imela tudi sama, za ostale pa sem od drugih user posted image  tudi že slišala, tako da ni panike.

clock-img

22.02.2006, 17:53

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla anonimen.

tudi jaz sem danes zvedla za user posted image .user posted image user posted image

tudi jaz že 1 tedn prdkam,rigam,slabo mi ni za 1x nič,malo me samo špikne uspodi,tolk da vem da je user posted image  spodaj,v trebuščku.

mislim da je to čist normalno in ne obremenjuj se s tem.vedi da user posted image  ni nobena bolezen.
uživaj.

clock-img

22.02.2006, 17:56

clock-img

Reja

pencil-img

545

Saj res, čestitke obemauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2006, 18:42

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Živjo! Ja najprej čestitke svežima user posted image . user posted image Jaz sem v 16 tednu, pa mi je na začetku bilo vsak dan zjutri full slabo. Tko da to ni panike, se mi zdi to čist normalno. Hvala bogu da me je minilo user posted image

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

22.02.2006, 20:25

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti kot user posted image , sedaj v drugi pa sem imela nekatere znake kot jih opisuješ ti. Začelo se je s spahovanjem v 5 tednu, ki pa se je v 6 tednu spremenilo v 2 meseca slabosti in bruhanja.
Kot sem že slišala, pa so vsi znaki kot jih opisuješ čisto normalni.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

22.02.2006, 20:28

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Iskrene čestitke obema,juhej!user posted image user posted image user posted image

Barbk

clock-img

22.02.2006, 23:55

clock-img

matahari

pencil-img

223

Jaz sem v 11 tednu in imam enake težave - slabo mi je od jutra do večera..ko nekaj pojem je pol ure bolje potem enako..full me napenja, tudi voda, ičitno še zrak, ki ga diham..ker stalno nekaj jem sem se zredila 4 kg user posted image ..slabost pa kar ne mine, pa še vrtoglavice in nizek pritisk..v prvih dveh nosečnostih sem bila tudi jaz ko user posted image , zdaj pa evo...no ampak vse to bom zdržala...samo, da je z user posted image  vse ok..sem bila v ponedeljek na ultrazvoku in videla kako lepo krili z rokami..so se mi kar solze vlile od sreče..user posted image

clock-img

23.02.2006, 00:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke svežim user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.02.2006, 21:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Vse naštetouser posted image ampak je večina od težav v 3 mesecu izginila.

clock-img

24.02.2006, 07:09

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem imela podobne težave! Imam pa še eno težavo, ki se mi je pojavila v devetem tednu - in sicer hemeroidi!!!!!user posted image Nikdar v življenju še nisem imela težav s prebavo, sedaj pa sem lahko vesela, da grem enkrat na tri dni na veliko potrebo. user posted image  Kaj mi svetujete? Če so se mi že sedaj pojavili, kaj bo šele sledilo v naslednjih tednih?

clock-img

24.02.2006, 13:59

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Če imaš probleme s prebavo poskusi pojesti kakšen kivi ali dva (sigurno pomaga), pa jej polnozrnati kruh, pa muslije,....

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

24.02.2006, 19:36

clock-img

nelly

pencil-img

172

Čestitke obema user posted image . Tudi jaz imam podobne težave, da mi je slabo od jutra do večera in tudi ponoči pa špika me tudi. Kar se pa tiče prebave ti pa lahko svetujem, da si namoči suhe slive v vodo in pusti stati dan ali dva. Nato pa slive pojej in vodo popij. Meni to pomaga. Upam da bo tebi tudi in da boš lahko normalno hodila na blato. Jaz si to pripravim vsaka dva dni.   Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem