cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

težave s kožico - spet

clock-img

21.03.2006, 22:09

clock-img

Anonimen

Sem ravnokar prebrala vse teme za nazaj glede kožice, pa nikakor ne najdem razlage našega problema.

Andrej je star šest mesecev in do sedaj mu je šla kožica normalno dol, tudi pediatrinja ni imela nobene pripombe. Zadnje dni, pa je imel kožico zelo živo rdečo (ko je bila dol, najprej tam okrog glavice, če me razumete).
Včeraj sem mu zvečer poskusila potegnit kožico spet dol, pa kar nekako ni šlo in sem poskusila še enkrat. Potem je pa čudno "zahrustalo" in pojavila so se kot nekakšne razpokice. No glavica je pokukala ven. Bilo pa je vse živo rdeče.
Naj povem, da mali ni nič jokal ali trznil.

Danes pa sva se ponovno kopala in ko sem poskusila kožico potegnit dol, ni šlo do konca user posted image user posted image   Malo pred koncem (pred glavico) se ustavi oz. je na koncu skupaj, kot bi bila zlepljena. Ne upam pa danes bolj na silo, ker mi je bilo že včeraj potem hudo, kaj sem sploh "šarila" tam ko ni treba user posted image

Ali je možno da je to posledica tega (kot nekakšne ranice) ali sem ga zdaj čist zasračkala in bomo imeli probleme user posted image
Ima mogoče katera podobne izkušnje please ???

Vesela bom vsakega odgovora user posted image

clock-img

21.03.2006, 22:28

clock-img

mynyka

pencil-img

66

pozdravljena..ja mojemo je tudi tako bilo..še zdaj mu kožica ne gre do konca dol..star je 19mj...pedijatrinja pravi da to ni nič takega...da nekaterim otrokom se komaj pri 3 letu cela glavica vidi::user posted image user posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

clock-img

22.03.2006, 07:10

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

probaj namazati s Hladilnim mazilom...čez noč namaži rdečino in zjutraj speri.

clock-img

22.03.2006, 10:25

clock-img

kati*

pencil-img

649

pri nas je pediatrinja kožico potegnila dol pri 5m in je bilo kar precej rdeče 2 dni - tako da smo mazali z antibiotičnim mazilom ter spirali s toplimi kamilicami po nasvetu pediatrinje. Zdaj pa je v redu in pri vsakem kopanju (ko se kožica fajn zmehča) porinem dol, da se vidi glavica.

lp, K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem