writing-img

težave z dudo

clock-img

05.09.2007, 10:58

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Lepo pozdravljeni!

Imam en problem. En teden star sinko, je nor na dudo, vendar samo ponoči (prvi del noči). Jo tok močno vleče (kot da je sestradan, ne samo lačen), potem mu pa skoz ven pada on pa v jok. Skoz mu jo moram nazaj dajat, kr trese se. Ga pristavim na dojko, ker mislim da je lačen, ker tok vleče, on pa začne cucljat, sploh ne vlečeuser posted image . Kot bi zamenu dojko in dudo. Po uri do dveh pa zaspi in spi do jutra.

A je tudi kdo od vas imel podoben primer. Čez dan je pa najbolj priden dojenček kar jih poznam.

clock-img

05.09.2007, 11:18

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Poskusi mu pod dudo podstaviti pleničko, da mu ne bo ves čas ven padala, ko pa zaspi, mu jo pa itak vzameš stran.

clock-img

05.09.2007, 11:23

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Ja to sem vidla v porodnišnici. Plenico zviješ v rolo in jo zakajlaš med steno posteljice in njegovo dudo v ustih. Tudi moj jo skos ven meče, brez nje se pa joka. Potem jo dobi, cuza nekaj minut, jok notr ven ... Tko ene milijon krat. Pa kaj češ. user posted image

clock-img

05.09.2007, 11:52

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Ampak med spanjem itaq ni dobro, da ima dudo. Če bi polil ali bruhnil med spanjem, bi mu zaradi dude lahko izbruhano šlo v sapnik in bi tako ne prišel do zraka. V takšnem primeru otročki ne jokajo, ker niti ne morejo, ti pa tudi neveš, da se karkoli dogaja, ker spiš... 

clock-img

05.09.2007, 12:08

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Poskusi mu pod dudo podstaviti pleničko, da mu ne bo ves čas ven padala, ko pa zaspi, mu jo pa itak vzameš stran.

ma ja mal podlož pa bo..user posted image

clock-img

05.09.2007, 12:12

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Naš ima tudi med spanjem dudo. Če bruha - pa dosti bruha - jo sam ven vrže in potem bruha. Z dudo tudi prevrim če misli še bruhat ali je nehal. Ker če še bruha potem je ne vzame. Sicer pa ima dudo zelo rad, srček moj majhenuser posted image .

clock-img

05.09.2007, 12:43

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Ja, sem tud tko probala, ampak jo pa z roko vn vrže.

clock-img

05.09.2007, 13:50

clock-img

lea23

pencil-img

517

tudi moja princeska ima vedno med spanjem dudo user posted image
ne pade ji ven in niti ji je ne vzamem ven user posted image  

clock-img

05.09.2007, 14:39

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca

Naš ima tudi med spanjem dudo. Če bruha - pa dosti bruha - jo sam ven vrže in potem bruha. Z dudo tudi prevrim če misli še bruhat ali je nehal. Ker če še bruha potem je ne vzame. Sicer pa ima dudo zelo rad, srček moj majhenuser posted image .

Saj nikomur ne oporekam, povem samo, kar so nas učili v materinski šoli.
lp

clock-img

05.09.2007, 14:52

clock-img

lea23

pencil-img

517

jaz pa tega nisem vedela, niti mi nihče ni povedal, niti v materinski šoli! ampak zdaj je pa tudi že mal prepozno da jo tega odvadim user posted image

clock-img

05.09.2007, 15:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

tudi mi vstanemo 100x ponoči, da ji damo dudo nazaj v usta user posted image

clock-img

08.09.2007, 13:06

clock-img

mirabela

pencil-img

242

tudi pri nas brez dude ne gre user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem