Se strinjam s smigli - dvomim, da ga ne privlačiš več, ker se sicer ne bi hotel stisnit s tabo, bi se obrnil stran, pa tudi pozornosti čez dan bi bilo manj.
Ja, sem že razmišljala, da ga mori vsa ta pozornost okrog zanositve. Že pred prvo zanositvijo sva morala imeti odnose na ukaz, glede na to, da sem bila na hormonski terapiji. Mogoče se je res vse nakopičilo okrog tega, kdaj so plodni dnevi, ali se bo "prijelo", ali bo vse ok.
Sem razmišljala, da je mogoče, da ga nekaj časa ne obremenjujem z ničemer v tej smeri in mu dam čas, da počakam, da si me sam zaželi.
Po mojem je tu problem. morda se noče počutit kot plemenski žrebec... Probajta vse skup bolj spontano izpeljat, vsaj za začetek... Aja, pa pri teh zadevah vedno pomaga humor - ne da ga zafrkavaš, ampak da recimo tele tajminge na hec obrneš. Pri nama je sicer ravno obratno: nimava zapovedano, kdaj morava seksat, ampak je pa zapovedano, kdaj lahko

, zaradi "produktov", seveda

. In takrat pomaga, da se malo pohecaš... Zadnjič recimo me je lubi čakal v postelji, pa sem rekla, da samo še perilo dam prat - pa pravi: "daj pridi že sem, sicer se bo prej tamala zbudila!"

Pač tak malo, da se sprosti napetost, da mora bit točno takrat...
PS: tudi vama bo uspelo! držim pesti, da čimprej!