writing-img

te presnete kapljice

clock-img

27.12.2004, 08:33

clock-img

kikica

pencil-img

52

Kar nekaj od vas ima problem s tem, da imajo otročki krčke po vitaminskih kapljicah, jaz pa tega problema sicer nimam, se pa ubadam s tem, kako naj jih svoji hčerki dam. Stara je 3 mesece, se polno dojiva, ne mara čaja, niti iztisnjenga mleka po steklenički. torej: steklenička odpade! Do nedavnega sem ji kapljice dajala kar po žlički z mamlo mojega mlekca, in je sicer z muka, a vseeno to pogoltnila. Zdaj pa se je sprakticirala in damica vneto tišči ustka skupaj, če pa že to ne, potem vse ven izpljuva. Res ne vem, kaj naj stroim. Prosim, svetujte mi.

Pa en lep pozdravček!

clock-img

27.12.2004, 08:36

clock-img

kikica

pencil-img

52

Se opravičujem za napake v tipkanju. :)

clock-img

27.12.2004, 08:38

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz mu kar v usta kapljice kapam,eno po eno!

lp

clock-img

27.12.2004, 08:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz pa mu kapalko stiščim v usta med dojenjem, ampak imamo Oleovit, ki ima kapalko, AD3 pa ne vem, kako bi mu dajala, ko je nima:zmeden:.

clock-img

27.12.2004, 08:45

clock-img

kikica

pencil-img

52

Saj tudi če ji v usta kapam, mi mala vse ven izpljuva.Najbolje, da si jih montiram v zizo:)

clock-img

27.12.2004, 09:04

clock-img

puri

pencil-img

2171

Kikica,potem ti pa res ne znam pomagat,očitno ji okus ni všeč,če bi marala čaj in stekleničko,bi ji lahko kapljice med čaj zmešala!

lp:metulj:

clock-img

27.12.2004, 10:39

clock-img

asso

pencil-img

3700

Oj,

mi se tudi mantramo s tem problemom, da naša :duda: ne pogoltne nič drugega dol kot maminega mleka. In predstavljaj si kako je to, ko ji je treba dati kapljice proti krčkom, so vsepovsot samo tam, ki bi morale biti niso.

No, jaz sem ta problem rešila le na en način. Kapljice ji dajam direktno v usta in to takrat, ko močno joče ji kapam direktno v "grlo" in vsaj nekaj pogoltne. To je ponavadi pred dojenjem, ko joče, ker je lačna. Drugega sistema ne poznam, ker kot pravim so vse kapljice na kakršni koli drugi način venih.

Lp asso

clock-img

27.12.2004, 10:54

clock-img

Anonimen

Meni so vse kapljice že itak vedno bile živa groza! Nikoli mi ne kapne po ena, po navadi sploh nobena, če pa že kaj kapne, pa itak ne vem koliko in kam... Enkrat sem psu dajala bivacin kaplice za oči, se mi je tista plastika na koncu snela in se ji je skoraj cela flaška v oči zlila... Zaleglo pa je.

clock-img

27.12.2004, 14:52

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Jaz uporabljam Oleovit, tako da dajem samo eno kapljico, le-to si pa kapnem na bradavico in takoj malemu hop v usta.:)-
To pa je izvedljivo ko je fajn lačen-pa gre vse dol.
LP,
Sibil

clock-img

27.12.2004, 15:09

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz dam na žličko malo prekuhane vode, notri 3 kapljice D3..tamalo dam v naročje, žličko v usta- istočasno pa jo nagnem malo nazaj in držim žličko v ustih, dokler ne pogoltne. Potem pa ji dam še eno žličko same prekuhane vode, da malo 'popravi okus':)

clock-img

27.12.2004, 15:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj...jst imam malo plasticno zlicko,nakapam in ji dam...Zari so zgleda dobre...:zmeden2:

clock-img

27.12.2004, 20:18

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi AD3 od vsega začetka dajemo same (brez drugih tekočin) na žlički. In jih ima zelo rad. Torej imamo srečo? Mogoče moraš pa ti tudi zraven na široko usta odpirati, pa z žličko jo malo po spodnji ustnici dražiti, pa fejst ji žličko poriniti v usta, da bo kapljice pogoltnila in ne izpljunila? Ah, kaj pa vem...

clock-img

28.12.2004, 12:59

clock-img

kikica

pencil-img

52

Punce, hvala vam za vse odgovore. Vse možno smo sprobali in ugotovili, da pali (trenutno) le to, da kapnem kapljico na bradavico. Je pa mal zamudno, ker imava 6 kapljic... ampak res sem vesela, da vsaj tako dobi nekaj tega vase.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem