writing-img

tedni nosečnosti

clock-img

01.03.2006, 20:33

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!

Včeraj sem imela spet pregled pri moji ginekologinji. Poslušala je srček in vse je ok, super. Ampak v materinsko knjižico tam kjer napiše trajanje gestacije je pomoje napisala narobe: Pomoje bi mogla napisat 17 1/7, napisala pa je 16 6/8, sploh ne vem kje je dobila to številko. Do sedaj se je zmeraj ujemal s tistim kar sem izračunala sama zdaj pa ne. A kera zna to bolj točno zračunat, a se je gin zmotila, ali jaz mislim narobe. Zadnja user posted image je bila 31.10.05, m sem imela na 30 dni, pdp imam 9.8.2006!

Hvala, lp

clock-img

01.03.2006, 20:37

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

zgleda da ma njen teden 8 dniuser posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

01.03.2006, 20:44

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

user posted image user posted image tistle 6/8 je moja napaka, napisala je 6/7. Zdj sm šla na tralcu popravt pdp na 9.8. ne  7.8. tko kokr je blo najprej rečen, ampak še vedno včeraj nisem bila noseča 16 6/7. Čudno, ampak sj vseen.

clock-img

01.03.2006, 20:52

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

user posted image user posted image user posted image Zj pa štima. Jaz sm se zmotila.user posted image user posted image user posted image , ampak sem saj zj na jasnem. To je računano na pdp, prj je pa ona računala na zm tko kokr jaz, zato se je pa ujemal. Haha

clock-img

01.03.2006, 21:05

clock-img

urši77

pencil-img

621

Tedni gestacije in tedni nosečnosti so vedno različni. Tedni nosečnosti se štejejo od zadnje M, gestacijski pa pomenijo dejansko starost ploda oz. otroka in to je  ponavadi dva tedna manj, saj do oploditve pride ob ovulaciji, ki pa je dva tedna po oz. pred M. Če je pisala 16t pod gestacijsko starost ni G naredila prav nič narobeuser posted image

LP in lepo nosčnost

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem