writing-img

teekanne otroški čaj

clock-img

10.09.2008, 09:05

clock-img

Libra

pencil-img

44

Saj sem prebrala, da je bilo o čajih že veliko napisanega. Nisem pa nikjer našla, če katera kuha teekanne otroški čaj. Moj je star 5 mesecev in ga še polno dojim. počasi se pripravljamo na uvajanje goste hrane in seveda mu je potrebno zraven ponudit še kaj za pit. Že sedaj mu občasno ponudim prekuhano vodo. Ker pa se bliža hladnejše vreme, se mi zdi primerno, da mu skuham čaj. Hipovega mu ne mislim kuhat, ker je sladek, vsi ostali otroški imajo neke pesticide. Kaj pa sadni? Katere čaje pa ve date 5-6mesečnikom? Hvala LP

clock-img

10.09.2008, 10:09

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj ima tega od teekane zelo rad, saprky-ja pa je ven pljuval pa je sestava podobnauser posted image . Je že vedel zakaj.
Aja, dam mu pa tudi fenheltee iz Lidla, ga ima tudi rad. 

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

10.09.2008, 11:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Poskusi mu dat. Kot odrasli imajo tudi otroci različen okus. Če je otroški čaj, je sigurno ok.

clock-img

10.09.2008, 13:44

clock-img

gajči

pencil-img

252

Mojemu user posted image je zelo všeč čaj od HIPPa janež, ki je v filter vrečkah in ni sladkan.

clock-img

10.09.2008, 13:49

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Nasa je pa cist ubrisana na hippove instant caje, spije na dan tudi po 4 ali vec dcl...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

10.09.2008, 22:19

clock-img

madasa

pencil-img

287

Kaj pa ti čisto naravni čaji kot so bezeg, kamilice, žajbl, rman? A te se sme dati tako malim user posted image ?
Lp

clock-img

11.09.2008, 14:43

clock-img

mklks

pencil-img

487

naša je stara zdej devet mesecev in pol pa že od šestega meseca pije kar domače čaje....moja mama nabira razna zelišča in jih suši tako da ji kuham čaj iz melise, materine dušice in malo janeža....naredim tak blagi čaj in ga ima zelo rada

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem