writing-img

tefalov novi cvrtnik

clock-img

05.11.2008, 20:00

clock-img

brina 1

pencil-img

30

Zanima me, če je katera že kupila novi cvrtnik od tefala, pri katerem potrebuješ le žličko olja in lahko narediš pomfri iz kilogram krompirja. 

clock-img

05.11.2008, 20:16

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

No, jaz naredim pomfri brez olja in brez tefalovega cvrtnika user posted image . V pečici user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.11.2008, 20:28

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

No, jaz naredim pomfri brez olja in brez tefalovega cvrtnika . V pečici

a ga samo na papir daš, ali kako?

je pa tudi meni zanimiv ta cvrtnik, tako da če ima kdo izkušnje...

clock-img

05.11.2008, 20:34

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz tud pečem krompirček v pečici, malo masla, pa je ... mmmmmm ... user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

05.11.2008, 22:13

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, jaz naredim pomfri brez olja in brez tefalovega cvrtnika user posted image . V pečici user posted image

Pa si kaj pogledala na deklaracijo, kako/iz česa je ta "krompir" narejen?

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

05.11.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

Nisem. Ne pecem pomfrija.

clock-img

06.11.2008, 08:22

clock-img

muška

pencil-img

3223

En moj znanec ga ima, in pravi, da je OK. Z njegovo ženo itak jesta vsak dan samo cvrtje in sta baje naredila življenjsko investicijo. user posted image

clock-img

06.11.2008, 11:14

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kje se ga pa da kupiti in kakšna je cena?

clock-img

07.11.2008, 16:53

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

user posted image  no jaz ne vem za tvojega, ampak moj krompir raste na vrtu in ne nosi deklaracije user posted image

clock-img

08.11.2008, 15:37

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Kupiti se ga da v merkurju, mercatorju in Big bang, najbrž še kje. Cena je okoli 229 Eur.

clock-img

08.11.2008, 16:44

clock-img

robinzon

pencil-img

500

V Merkurju je  akcija, kjer j z bonom 40€ cenejši, v novem Tušu v Kranju, kjer je ena trgovina z belo tehniko, katerega imena se trenutno ne morem spomnit, pa je 189€ brez bonov ali popustov.

clock-img

11.11.2008, 12:46

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Mislim, da je v Avstriji v metroju samo 149 Eur. Nisem zihr.

clock-img

11.11.2008, 12:51

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image  no jaz ne vem za tvojega, ampak moj krompir raste na vrtu in ne nosi deklaracije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.11.2008, 12:51

clock-img

nena m

pencil-img

286

Kako pa ga to pripraviš? Naši imajo namreč zelo radi pomfri, pa bi bilo fino izvedet, kako se ga bolj zdravo pripravi, da bo lahko večkrat na mizi. lp

clock-img

11.11.2008, 13:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

No, no, paštetka, pomfrit je pač "ocvrti krompirček". Ocvrti. In ocvreš ga lahko le v olju. Če pa ga spečeš na suho v pečici, potem je to pečen krompirček. malo razlike pa le je.

clock-img

11.11.2008, 16:01

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Mene pa zanima, kako pohaš v tem cvrtniku. Po moje zelo težko...

clock-img

11.11.2008, 17:34

clock-img

Leela

pencil-img

3101

V bistvu se tisti krompir naolji, potem pa se meša in peče v vročem zraku. Če greš pogledat na you tube se vidi.

Sem pa brala, na kulinariki se mi zdi, da je okus podoben kot bi ga spekel v pečici. V Story ali obrazih, v glavnem eni taki reviji, piše da je Anja Tomažin izredno zadovolna s tem. Samo ni pa nič pisalo, da je plačana za to da dela reklamo (kar jo in je plačana).

clock-img

12.11.2008, 04:40

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

V bistvu se tisti krompir naolji, potem pa se meša in peče v vročem zraku. Če greš pogledat na you tube se vidi.

saj za krompir mi je jasno. Samo recimo panirano bedrce pa ne moreš not vrečt, pa dat žličko olja, pa da ti pol s tisto lopatico meša. Ali pa dunajca?
Za samo pomfri delat, pa je to drag špas. Ga pa pol še vedno raje v pečici brez kančka olja spečem, pa mi je isti, le manj masen

clock-img

12.11.2008, 06:44

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Tvoj domači sicer nima deklaracije, tisti v trgovini, ki je namenjen takemu pečenju, pa ja. In samo iz tistega v trgovini pride ven pomfri, tvoj je kvečjemu krompir, pečen v pečici.
Ti se sicer lahko hvališ, da je tebi isto, ampak to so samo pobožne želje.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

12.11.2008, 11:19

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

saj za krompir mi je jasno. Samo recimo panirano bedrce pa ne moreš not vrečt, pa dat žličko olja, pa da ti pol s tisto lopatico meša. Ali pa dunajca?
Za samo pomfri delat, pa je to drag špas. Ga pa pol še vedno raje v pečici brez kančka olja spečem, pa mi je isti, le manj masen

Mislim, da to ni za cvrtje, ampak je v bistvu neko pečenje user posted image  Mogoče bo kdo kupil in povedal, jaz imam občutek da je isto kot da bi v pečici pekel.

Kupljen pomfri, ki se ga peče v pečici je predpečen v boh ve kakšni rastlinski maščobi. Po moje je najbolj zdravo, da si dvakrat na mesec spečeš taprav pomfri iz tapravga krompirja v litru olja. Ostale dni pa ga pečeš v pečici.

meni je tudi precej predrago tole.

< Sporočilo je popravil Leela -- 12.11.2008 11:20:00 >

clock-img

13.11.2008, 21:22

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz pa vseeno ne štekam.
Tisti pomfri, ki je na pol pripravljen in ga lahko cvreš v litru olja ali v pečici so si ful podobni.

Če socvreš pomfri doma v litru olja, ta ne bo nikoli podoben tistemu  "lepemu"  iz vrečke ali Mc Donaldsa, niti okusa ne bo imel enakega. Bo pa zelo, zelo podoben tistemu v pečici. Narežeš ga na palčke, malo namažeš z oljem (jaz si naoljim roke in tako namažem), potem pa daš v ventilacijsko pečico pečt. Fajn je če imaš pleh z rešetkami, da ti res vse okrog kroži zrak.

In ne mi prosim rečt, da obstaja, kaj boljšega in bolj zdravega. Ker tisti domači ocvrti pomfri ni niti približek okusu kupljenemu ocvrtemu. Sem že tudi probala. Potem si raje že kupim na pol pripravljenega, če že moram cvreti. Kar se mogoče pri nas zgodi 1x na leto. Mogoče. Če se mi že zalušta tapravi pomfri. Ker zame je ta pravi pomfri samo tisti v Mc Donaldsu, ali kje v gostilni, ko ga dobiš, ko je torej že na pol pripravljen.

Je pa res zakon takole v pečici pečen oz. pol ocvret, domač krompir - pomfri.

PA saj Tale Tefalova ponev ni nič drugačna, kot če ga pečeš v pečici. Po moje. Ne vem, na pamet govorim, ker je nimam. Povsod se krompir malo naolji. Torej v Tefalovi tudi ne dobiš ocvrt krompirček, temveč pečen oz. napol ocvrt - kot v ventilacijski pečici.  

Je pa res, da ga pa ni čez doma ocvrt mlad krompir v litru olja user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.11.2008 21:25:35 >

clock-img

17.11.2008, 11:17

clock-img

Zanica

pencil-img

537

ta cvtnik je bil predstavljen v Mercatorju enkrat, in sem probala en krompirček, in meni ima okus kot da je res v olju ocvrt. Ne kot pečen, ampak kot ocvrt krompirček. Tako, da tistim ki rada "cvrtajo" ga priporočam.
Pa tudi kuhalnik na paro je interesanten, samo mi je to vse skupaj malo predrago.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem