writing-img

tefalovi lonci

clock-img

23.10.2011, 09:48

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Zanima me ali ima kdo Tefalove inox lonce, z gumijastimi ročaji? Kako se obnesejo, kako ste zadovoljni, kaj vas moti,...

clock-img

23.10.2011, 10:14

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

teh, ki jih opisuješ sicer nimam, sem se pa ravno danes zjutraj pogovarjala z mojim glede enih tefalovih ponvic in pokrovk, ki jih imamo - da je tefal podn od podna. Ni vreden svojega denarja.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

23.10.2011, 10:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

men tud tefal ne potegne- še vedno sem bila razočarana, pri vsaki ponvi na drug načinuser posted image , teh loncev pa še nisem videla

clock-img

23.10.2011, 11:21

clock-img

enea

pencil-img

2440

TAKE imam jaz,meni dobro služijo že 3 leta,... imela sem pa problem z enim velikim loncem, s ročajem, ker mi je počil,.. moraš vsake toliko jih nazaj privijačit,... sem pa zaradi tistega ročaja dobila nov lonec, ker ga niso mogli več popravit, ker nadomestnih ročajev ni...user posted image user posted image

clock-img

23.10.2011, 17:59

clock-img

roladica

pencil-img

310

Jaz imam podobne, le da nimajo gumijastih ročajev. Mene na splošno zelo moti, ker imajo ravne pokrovke in se kondens ki se nabere na pokrovki ne odteka nazaj v lonec, ampak se na pokrovki naberejo ogromne kaplje vode. Ko lonec odkriješ moraš biti pozoren na to, da ta kondens vedno odliješ v lonec, drugače imaš poplavo po štedilniku. Sicer pa lonec kot lonec, nič posebnega.

clock-img

23.10.2011, 20:45

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Ene sem gledala v sparu, pa ker rabim nove lonce, sem razmišljala, da bi si jih kupila. Glede ročajev, pa sem mogoče čudno zapisala. Ročaji so kot bi bili preoblečeni z gumo. Podobno, kot je pokazala Enea, ni pa čisto tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni