writing-img

tek med dojenjem

clock-img

16.03.2005, 21:56

clock-img

s1

pencil-img

45

pozdravljene

ali katera med vami teče? jaz sem pred nosečnostjo in porodom tekla, zdaj sem pa 3 mesece po porodu, pa bi spet mal začela.zanima pa me kako je stem glede dojenja? ali imate kak poseben modrc, prej sem imela športnega, ki je bil bolj oprijet, tesen, zdaj pa ne vem kako, da ne bo kaj z mlekom narobe? ker pravijo, da če je modrc pretesen se mleko začne sušiti.

kaj menite?

lp nataša :kuza::sloncek:

clock-img

16.03.2005, 22:32

clock-img

Zea

pencil-img

327

Sem tudi jaz že razmišljala o športanju in mislim, da je predvsem bistveno, da si tik pred športom nujno iztisneš vso mleko (ali podojiš), potem pa normalno športni modrc! Ne vem zakaj bi bil to problem, saj v eni uri ti ne more nastati toliko mleka, da bi se začel 'sušiti', a ne?! :kuza::kuza:

clock-img

16.03.2005, 22:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mene je pa tisto malo teka na aerobiki tako motilo, mi je vse skakalo gor in dol, pa bolelo zraven. Meni ni ratalo.

clock-img

16.03.2005, 23:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tečem s športnim modrcem. Tisto s sušenjem mleka je pa malo pretirano. OK, če bi imela dojke noč in dan na tesno povezane, to ja, ampak tisto eno uro pri laufu pa ne bo hudega.

clock-img

17.03.2005, 07:28

clock-img

mdrevensek

pencil-img

13

Koliko imaš stare otroke? Moj je 4 mesece, se dojim, pa bi zelo rada zacela teci - na rahlo.
lp, m

clock-img

17.03.2005, 08:56

clock-img

Anonimen

Uf, seveda lahko tečete. Nabavte dobre modrce, da ne bo vse skakalo (športne torej), pa gasa. Da se mleko suši? Bla, bla, bla...:)-

clock-img

17.03.2005, 10:08

clock-img

_nina

pencil-img

14

jaz tečem,hodim v fitnes in igram tenis pa ni nobenih težav z mlekom,primeren modrc pa gre..

clock-img

17.03.2005, 15:27

clock-img

Pika?

pencil-img

50

Kolikor sem jaz slišala, je edino treba pazit da ne pretiravaš - toliko da ne nastaja mlečna kislina (musklfiber), ker potem postane tudi mleko kislo in jo dojenček zavrača. Ne vem če raztegovanje zaleže za mleko.

clock-img

17.03.2005, 15:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj otrok je star 7 mesecev in pol. Teči sem spet začela, ko je imel 4 mesece. Polno sem ga dojila in se niti enkrat ni naredilo, da bi mleko zavračal. Po enem mesecu teka sem spet zanosila in zaradi utrujenosti nehala teči. Pred tremi tedni sem imela spontani splav, teči sem spet začela ta teden.

Muskelfibru se po enem letu brez teka nikakor ne moreš izogniti. Mimogrede, nekateri strokovnjaki pravijo, da pri muskelfibru sploh ne gre za mlečno kislino, ampak za natrgana/poškodovana vlakna mišic. Kaj je res, ne vem, če se še oni ne morejo zmenit:zmeden:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem