writing-img

tekačice, kateri voziček priporočate?

clock-img

29.12.2008, 21:12

clock-img

tea77

pencil-img

6

oj!

Rada bi kupila voziček, ki je najbolj primeren za jogging. Športnice, kakšne so vaše izkušnje: vodljivost, uporabnost na različnih terenih, vzdržljivost vozička...

clock-img

29.12.2008, 21:25

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem poleti tekla kar z Quinny buzzom brez problemov. Namesto v košaro sem ga dala v lupinco, da je za vsak slučaj privezan.Star je bil 4 mesece ko sem začela.  

Drugače pa obstajajo posebni vozički za jogging, samo so od 6.meseca dalje.

clock-img

30.12.2008, 11:34

clock-img

tančir

pencil-img

73

Jaz sicer nisem neka tekačica,je pa moj dragi in imamo Quinny Freestyle 3XL. Se super obnese že slabih 11 mesecev.

Lp,Tanja

clock-img

30.12.2008, 15:51

clock-img

sxy

pencil-img

197

mi sicer nismo tekači, smo pa "rolerji" in se dosti prerolamo in tudi mi prisegamo na Quinny Freestyle 3XL. Je res super, tudi pri brzinah, tudi po makedamu,... Sploh je super za take malo bolj adrenalinske starše!!!

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

30.12.2008, 16:01

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Pri nas imamo TFK Joggster twist, ki naj bi bil prav za tekaške starše, ampak ker jst ne tečem, ti ne morem nič rečt. Imajo pa jih v Rutarju.

clock-img

30.12.2008, 19:32

clock-img

lilija*

pencil-img

145

Imamo Quinny Freestyle 3XL in če z njim tečem, mi sprednje kolo treseuser posted image  Sem pa tekla samo 2x ko me je dobil dežuser posted image

clock-img

30.12.2008, 21:44

clock-img

Detlca

pencil-img

11

Jaz imam športni voziček Chariot, je res športen in ga lahko uporabljaš za tek, pripneš na kolo, pelješ na smučkah... res fajn zadevca!

Če te zanima je več na: http://www.chariot.de/ ali http://www.3s-sport.com/index.php?cPath=1_18_47_59.

clock-img

31.12.2008, 07:38

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: lilija*

Imamo Quinny Freestyle 3XL in če z njim tečem, mi sprednje kolo treseuser posted image  Sem pa tekla samo 2x ko me je dobil dežuser posted image

Lilija, tudi pri nas je čez čas začelo tresti sprednje kolo. Smo ga dali popraviti v BC - 20 evrov.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

31.12.2008, 13:53

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

ne, saj ni nič narobe z vozičkom, normalno, da vibrira, ker je sprednje kolo manjše... za tek ga je potrebno samo fiksirati- obrneš tisti krog-plastiko na nosilcu kolesa, da gre kolo samo naravnost- ne da je sproščen na rotacijo levo in desno...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

01.01.2009, 23:05

clock-img

lilija*

pencil-img

145

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

ne, saj ni nič narobe z vozičkom, normalno, da vibrira, ker je sprednje kolo manjše... za tek ga je potrebno samo fiksirati- obrneš tisti krog-plastiko na nosilcu kolesa, da gre kolo samo naravnost- ne da je sproščen na rotacijo levo in desno...

Joj, sem pa res buča!!!user posted image  Hvala za nasvetuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem