writing-img

tekočina

clock-img

06.04.2006, 14:38

clock-img

Planinka

pencil-img

2

Imam punčko staro šest mesecev user posted image  in preden sem ji začela dajati gosto hrano ( sadne sokove, kašice, počasi uvajam zelenjavo) je pila navadno vodouser posted image . Zdaj pa več ne mara vode user posted image in mislim, da je potrebno, da zaužije nekaj tekočine. Hippovih čajev  ne dajem, ker je noter sladkor. Smo na adaptiranem mleku Aptamil 2. 
Kaj mi predlagate?
Hvala za odgovor in lep pozdrav,

clock-img

06.04.2006, 15:09

clock-img

Anonimen

sama doma delaj soke.iz korenčka ,jabolj,pomaranč,mandarin,banan,hrušk itd.

clock-img

06.04.2006, 19:01

clock-img

sjug

pencil-img

334

A lahko katera pove, kako se dela sok iz banan, pa hrušk, pa jabolk. Mislim tako, če nimaš sokovnika, pa tudi nočeš stiskati na gazo??? Jest bi rada hitro in enostavno, recimo no ...

clock-img

06.04.2006, 19:07

clock-img

Anonimen

To pa ne vem.
Mi imamo sokovnik,ki smo ga kupili v akciji in nam zelo dobro pride,saj tudi jaz pijem domače soke.In je zelo zdravo za otroka.Pa še zelo lepo se čisti naš sokovnik.
jaz ti priporočam da si enega kupite poceni.

clock-img

07.04.2006, 09:35

clock-img

nejča

pencil-img

178

Naš tudi ni hotel piti ne čaja ne vode iz flaške, pol smo pa ugotovili, da hoče piti iz kozarca, vedno kadar je videl mene aliuser posted image , da pijeva. Poskusi, mogoče pa bo. Je pa še ena fora, ko delaš mleko, dodaj več vode kot je po recepturi za Aptamil.
Sok na hitro dobiš, če sadje (jabolka, hruške, mango, ananas, kivi, papaja, korenje, pesa....) naribaš na grobi ribežen (tak kot je za muškatni orešček). Samo to se pri bananah, pomarančah ne obnese.

clock-img

07.04.2006, 09:46

clock-img

Anonimen

probej s kompoti iz vsega sadja ji lahko skuhaš kompot brez cukra, pa čaji iz vrečke, pa sveže stisnjene pomaranče so zakon, pa če maš sokovnik tut ostalo sadje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem