writing-img

telefon

clock-img

04.11.2010, 09:13

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

kje najdem telefonsko za testiranja (alergije) na PK lj?

< Sporočilo je popravil J.L. -- 4.11.2010 9:14:14 >

clock-img

04.11.2010, 09:15

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Pokličeš tja in te vežejo

clock-img

04.11.2010, 09:20

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Pokličeš tja in te vežejo

je ta na bohoričevi ulici ali vrazovi?
veš mogoče kakšna je čakalna doba?

clock-img

04.11.2010, 09:21

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

šli bi pa na napotnico na pediatrično(vsaj upam, da jo dobimo).

clock-img

04.11.2010, 09:41

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Čakaln dobe so odvisne,včasih mesec ,včasih pa več mesecev. Ja,na bohoričevi so sedaj. Sem ti mislila št. kopirat,pa ko sem iskala po netu sem en virus fasala,ko sem hotela odpreti njihovo stran user posted image

clock-img

04.11.2010, 09:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Čakaln dobe so odvisne,včasih mesec ,včasih pa več mesecev. Ja,na bohoričevi so sedaj. Sem ti mislila št. kopirat,pa ko sem iskala po netu sem en virus fasala,ko sem hotela odpreti njihovo stran user posted image

št že mam, sem pa tudi jaz okužena z virosi. celih 19kom, še trojanc ne manjkauser posted image

clock-img

04.11.2010, 10:00

clock-img

barni

pencil-img

1096

Pokliči na telefon 01 522 92 46. Tam ti bo odzivnik povedal, kaj moraš narediti. Običajno pošlješ napotnico na njihov naslov in potem po pošti dobiš datum.

Mi smo ravno te dni prestavili kontrolni pregled zaradi bolezni in je naslednji prosti datum šele februarja 2011.

clock-img

04.11.2010, 10:06

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

uf to je kar dolga doba, če ste se samo prenaročili, kako bomo še mi čakali, ki smo prvič. user posted image pri nas se gre za testrirat na zdravila. user posted image

clock-img

04.11.2010, 13:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ej a to se gre k pulmologu..ker to sm šla js ker so mi iz orl-ja dal napotnco klele na zaloško v dvorec sela..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

04.11.2010, 19:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če morate it h alergologu, pojdite raje h zasebnemu, ena zdravnica v Dravljah je. Pa ima koncesijo.

clock-img

04.11.2010, 20:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej a to se gre k pulmologu..ker to sm šla js ker so mi iz orl-ja dal napotnco klele na zaloško v dvorec sela..

Alergija-----> ALERGOLOG

clock-img

04.11.2010, 20:50

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Alergija-----> ALERGOLOG

lej če ne veš raj ne piš..pulmolog tud testira alergije..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

04.11.2010, 21:13

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sem bla pred kratkim (kak mesec nazaj) pri pulmologinji na Eipprovi v trnovem... men je nardila test z metaholinom in splošni prick alergijski test (torej benika...). je pa zlo ok, specializirana je pa za otroško pulmologijo in ma koncesijo. lahko pokličeš pa vprašaš če delajo tut teste za alergijo na zdravila. tulifon: 01 28 35 295 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem