writing-img

telovadba

clock-img

10.11.2004, 07:46

clock-img

taša74

pencil-img

35

Pozdravljene

Zanima me, ali pozna katera kakšno kvalitetno internet stran, kjer so opisane vaje za nosečnice.

l.p.

clock-img

10.11.2004, 08:08

clock-img

Mojca 78

pencil-img

8

Pozdravljena!

Za internet stran na žalost ne vem. Sama sem si kupila zadnjo-novembersko št. Naše žene v kateri je opisanih precej vaj za nosečnice, tudi joga. Te vaje, razen joge, sem tudi sama delala že v prvi nosečnosti(iste vaje smo delale v materinski šoli).

LP, Mojca

clock-img

10.11.2004, 09:35

clock-img

leah

pencil-img

660

jaz sem si naročilo od Vzajemne DVD,Telesna vadba med in po nosečnosti,pa mi najbrž ne bo ratal kaj pretirn telovadit, ker je v 8.mesecu malo nevarno začet z aerobno vadbo.No se tolažim, da začnem kmalu po porodu;)
So pa dobre vaje za kondicijo in lepo pravilno držo,skratka marsikaj zanimivega.Poišči na njihovi spletni strani.

clock-img

11.11.2004, 20:39

clock-img

lidia

pencil-img

501

poskusi tole:

http://www.gesundheitpro.de/PGG/PGGA/pgga.htm?line=2&ressort=20200&rubrik=20202&snr=9572

stran je sicer v nemscini, zato pa je prikaz izvajanja, k naslednji vaji gres spodaj desno, kjer je stevilka naslednje vaje....meni je ta stran super, ker sem ze prej delala pilates, ce bos rabila pomoc kar povej!;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem