writing-img

telovadba

clock-img

16.10.2008, 09:58

clock-img

Anonimen

Ojla..

Mene pa zanima ce je telovadba za nosecnice obvezna??

clock-img

16.10.2008, 10:16

clock-img

Anonimen

Obvezno ni nič!user posted image user posted image user posted image

Če si hočeš tebi in otročičku dobro boš telovadila. No, seveda če ni zdravstvenih ovir, da ne bi smela telovadit.

clock-img

16.10.2008, 10:33

clock-img

Anonimen

Telovadba nikoli za nikogar ni obvezna. Je pa prav gotovo boljš mal pošpotrat in bit malo v kondiciji, kakor potem na porodni mizi dušo ipihnt iz sebe. Odloči se sama.

clock-img

16.10.2008, 10:43

clock-img

čipka

pencil-img

1652

meni se v nosečnosti glih ni ljubilo preveč telovaditi, vendar pa sem se v 5 mesecu vpisala na telovadbo v vodi za nosečnice. Bilo je super. Glih se nisem preveč "pretegnla" me je pa po vadbi vseeno vse bolelo. Priporočam.

clock-img

16.10.2008, 10:49

clock-img

watershine

pencil-img

296

tut če ne boš hodila k telovadbi glej da boš dovolj aktivna! jaz nisem hodila ker bi več časa preživela v avtomobilu kot na telovadbi, sem pa pogosto hodila na sprehode, doma skos migala in tut doma telovadla...

samo ne lenart!

lp

clock-img

16.10.2008, 10:50

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ni obvezna je pa super, vsaj meni je bilo super... sem hodila celo nosečnost do 8.5 meseca na telovadbo in sem uživala

clock-img

17.10.2008, 18:59

clock-img

Trish

pencil-img

36

Jaz itak rada telovadim, vendar me vseno zanima, če obstaja kaka povezava med dolžino trajanja poroda in med aktivnostjo nosečke?

Se pravi, če bolj telovadim, sem v boljši formi, hitreje rodim in obratno...?

Mogoče neumno vprašanje, pa vseeno... :)

LP.

clock-img

17.10.2008, 19:03

clock-img

poli*

pencil-img

2407

hmm, mislim da ni neke povezave s trajanjem poroda. Sigurno lažje pritiskaš in se potiš, če si malo v formi kot pa ne... ampak to ne pomeni, da porod ne bo trajal dolgo (če ti je tako namenjeno).
To pravim, ker je moja znanka tut v taki službi, da je celo nosečnost bila zelooo aktivna, športnica in podobno... pa je bil porod še vseeno dolg celih 10 ur user posted image

clock-img

17.10.2008, 19:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Telovadba po mojih izkušnjah nima veze z NIČEMER user posted image  - ne s hitrejšim porodom, ne z aktivnostjo v nos. ali po porodu... V prvi nos. sem bila zelo aktivna, no zdaj sem pa rizično nos. in pač ne smem telovadit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem