writing-img

telovadba - vzajemna

clock-img

05.01.2005, 13:12

clock-img

binica

pencil-img

512

Pozdavček,
zanima me ali katera od vas telovadi po kaseti "telovadba v nosečnosti in po porodu", katero se da dobit na Vzajemni? A je telovadba ok?

LP, Binica

clock-img

05.01.2005, 14:16

clock-img

lidia

pencil-img

501

meni je super! ;)

clock-img

05.01.2005, 19:21

clock-img

Taj

pencil-img

163

Ojla,;)

jaz imam kaseto s telovadbo za mamico in dojenčka:duda:-torej poporodno in se mi zdi kar koristna in uporabna reč:metulj:. Za ta denar (1.990 SIT) pa sploh.Mislim, da ne boš razočarana.:sloncek::sloncek:

Pozdravček:rozica:

clock-img

05.01.2005, 19:42

clock-img

@

pencil-img

136

Imam obe in sta super!
Samo telovadit je še treba...:)-

Afna

clock-img

05.01.2005, 20:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Haj,
jaz sem pred porodom pridno telovadila po kaseti, čeprav vaje niso ne vem kakšna znanost, če si kdaj hodila na aerobiko... Le na bušija in medenico moraš paziti...:) Sem pa imela ob porodu težave - preveč mišič presredka, tako da mi je babica rekla, da škoda, da sem sploh telovadila, ker je bilo samo v škodo... kdo bi vedel?!:zmeden:
Tista druga kaseta (za mater in dojenčka) pa je po treh mesecih še nedotaknjena...:((

pa-pa!

Hu:hudicek:Anita

clock-img

05.01.2005, 20:54

clock-img

Barbara L

pencil-img

115

Lep pozdrav;

pod smrekico sta me čakali obe telovadni kaseti Vzajemne, vadba med nosečnostjo in po porodu ter vadba za dojenčka in mamico.

Moje mnenje::zmeden: RAZOČARANJE:zmeden: (vsaj nad prvo kaseto)

Nisem športnik, vendar vseeno so mi vadbe bile takoooo enostavne, da ne vidim smisla v njih. Ne vem. Mogoče bom v poznejši nosečnosti bolj okorna in mi bodo zato težje?!?

Sem v 21 tednu in prejšnji teden sem dobila diagnozo "grozeči splav" in MIROVANJE!!! Tako da trenutno ne bom telovadila niti preko te kasetke.

Imejte se lepo!

Barbara L:metulj:

clock-img

05.01.2005, 21:36

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Barabara L, upam, da boš srečno donosila!:angel:

Srečno, Kety

clock-img

05.01.2005, 21:41

clock-img

Barbara L

pencil-img

115

Hvala Kety.

Barbara L:metulj:

clock-img

06.01.2005, 10:13

clock-img

binica

pencil-img

512

Hvala vsem za odgovore. Glede na to, da danes delam popoldan, se jo bom kar sedaj lotila. Tudi če vaje niso zahtevne, je vseeno bolje malo pomigat z rito kot pa ležat na kavču :)-:)-:)-:)-

Barby, ti se pa kar lepo čuvaj!

LP, Binica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem