cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba ali kakšne druge aktivnosti-KJE?

clock-img

10.07.2007, 15:24

clock-img

zita

pencil-img

296

Ojla,

jeseni bo moje dete dopolnilo 2 leti. do sedaj ga nismo vozili na nobene urice telovadbe ali česa podobnega. Hodi v vrtec. V jeseni, bi pa po vrtcu, torej v popoldanskih urah radi našli kakšno aktivnost zanj, najraje telovadbo.
Kaj mi svetujete?
Smo iz Ljubljane.

clock-img

10.07.2007, 16:00

clock-img

Anonimen

Mi bomo septembra našo tamalo vpisali v športno društvo GIB. So v Šiški, poišči jih na googlu, samo GIB vtipkaj. Imajo tudi telovadbo za tako male, skupine so od 1-2 leti in od 2-3 za te ta najmlajše, potem pa seveda tudi naprej.

clock-img

10.07.2007, 16:13

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Gili je hodil v Gib, kot ga je opisala tašonka, jakob ( pa Gili tudi kasneje ) pa v športni zavod (g)rega na bivšem kopališču ježica.

clock-img

10.07.2007, 16:40

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Super, Nuala, sem našla link od tega društva (G)rega in imajo res luštno stran, pa ogromno aktivnosti takšnih in drugačnih, bomo mi tud našo jeseni vpisal nekam, da se malo zdivja.user posted image

clock-img

11.07.2007, 09:04

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi gremo verjetno v ABC šport.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem