writing-img

telovadba v porodišnici

clock-img

01.12.2004, 07:29

clock-img

tejč

pencil-img

1926

A hodi katera in kako je?

clock-img

01.12.2004, 08:18

clock-img

Majabo

pencil-img

553

V Ljubljani baje totalna gužva, natrpano v enem malem prostoru, verjetno zato, ker je brezplačno. Sicer tiste, ki so se že prej ukvarjale s športom pravijo, da je miganja premalo.
Zame bi bilo verjetno ravno prav :sloncek:
Če katera ve kako je s tem v Kranju naj prosim kaj sporoči...

LP

clock-img

01.12.2004, 08:19

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Jaz hodim in je prav v redu. Vaditeljica je ful prijazna. Če te kaj zanima ali imaš kakšne težave, ti vse razloži... :bravo::bravo::bravo:
Je pa res za nosečke, počasi in sigurno. Pa zabavno.

Lp, Dolina 27t

clock-img

01.12.2004, 08:21

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Majabo, ni brezplačno. ena ura je 1.000sit.
pa niti ni gužva, res je majhen prosotor, samo ponavadi nas je ene 6-8 :nosecka:. Meni se ne zdi gužva.

Je pa kot sem napisala: lepo počasi... Meni itak tisto pravo skakanje ne paše in me potem drug dan vse boli.

Lp, Dolina

clock-img

01.12.2004, 08:22

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Kdaj pa je vadba in kje se lahko prijaviš????

LP pupe!:rozica:

clock-img

01.12.2004, 08:29

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Prijava ni potrebna. telovadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 (vedno začnemo malo kasneje in zato tudi malo potegnemo).

Lp, Dolina

clock-img

01.12.2004, 08:41

clock-img

speli

pencil-img

164

se opravičujem ampak ne vem a sem zgrešila...a je ta telovadba v Lj. ali v Kranju?

clock-img

01.12.2004, 12:28

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Mislim, da velja za ljubljansko porodnišnico. O, super! A katera ve, če je kaka omejitev glede tega, kako daleč si z nosečnostjo?
Jaz bi šla naslednji teden pogledat. Samo ne vem nič, kam. Se lahko dogovorimo in se dobimo pred porodnišnico malo prej v ponedeljek, 6.12.?
Je katera za?
Prosim, odpišite do petka.
Lep dan.

clock-img

01.12.2004, 17:33

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

tejč, ni omejitve, kako dolgo si srečka :nosecka:. jaz drug teden ne morem, ker grem v šolo za starše. Kdaj drugič (ko bom mela urnik, da sploh vidim, kdaj bom lahko šla).

Govorimo pa o ljubljani, ja. Aja, to so tiste nizke lesene hiše za staro porodnišnico (Šlajmerjeva 3a). Sej boš našla, sam mal okrog stare poronišnice hod, pa bo... Tko sm tud jaz. :)-:)-

Lp, Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem