writing-img

temen zob

clock-img

02.12.2008, 16:49

clock-img

tanci6

pencil-img

65

Hčerka je stara 3 leta in teden dni nazaj sem opazila, da ima sprednji sekalec temen, ostali zobje so beli. Ker sem alergična na rjave zobe, sem ji cel teden še toliko bolj ščetkala zobe. Ampak zob je isti. Sprva sem mislila, da si ga je popisala z alkoholnim flomastrom, a je rjav z obeh strani (znotraj in zunaj). Je pa prav opazna razlika med barvo obeh sekalcev.
Ali je imela katera tako izkušnjo?

clock-img

02.12.2008, 17:05

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

je kdaj padla na zob? Ker naša štiriletnica ima tudi črnega, ker je padla nanj. Upamo, da ne bo vplival na stalni zob in bo le-ta bel.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

02.12.2008, 17:17

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

to ponavadi pomeni da je zob 'mrtev' oz. da imaš poškodovan živec... posvetuj se z zobozdravnikom, kaj se da narest.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.12.2008, 17:42

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Ja, Felicita ti je kar prav odgovorila. Res je zobek temen, ker je v njem odmrl živec zaradi padca na zob ali kakega udarca. S takim zobkom ne moreš nič narediti, če punčko zobek ne boli,odpade sam ok.7. leta in se nadomesti s stalnim zobom. Kaj bo s krono stalnega zoba je težko rečt, odvisno je od tega, kdaj je do poškodbe prišlo. Po mojih izkušnjah, se krona stalnih sekalčkev ponavadi ne drastično spremeni, zato brez skrbi.
Zobke si pa kar pridno ščetkajta naprejuser posted image lp j.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem