writing-img

temenc

clock-img

06.11.2008, 13:58

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

ali mi lahko katera pove kako naj se rešim temenca po obrveh? po lasišču ga (hvalabogu) nima, kar pa iščem po netu je pa samo v zvezi z glavo in lasiščem....razne kapice, glavnički,... ima že kr debelo skorjo...user posted image  vsak dan namažem z mandljevim oljem, pa ni nč bolš, kvečjem slabš... a naj neham?   user posted image  (stara 8 tednov)

clock-img

06.11.2008, 14:01

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Probaj z mustelino kremo proti temencem, če ne bo pomagala ta krema, bi se vprašala če gre res za temenca.

clock-img

06.11.2008, 14:01

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Probej z margarino. Resno, da ne boš mislila, da se hecam.

clock-img

06.11.2008, 14:05

clock-img

petrax

pencil-img

274

Jaz sem namazala z mandljevim oljem, pol pa nalahko zdrgneš z pleničko al pa s čim takim. Je šlo vse dol.

clock-img

06.11.2008, 14:07

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

nekje sem slišala, da pomaga ribje ali sončnično olje  poskusi škoditi ti ne more
upam da se boš pozdravilauser posted image user posted image

smo že štirje :-)

clock-img

06.11.2008, 14:24

clock-img

Anonimen

moji sem ko jih je imela malo po glavi namazala z olivnim oljem in je šlo preč

clock-img

06.11.2008, 15:06

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

jaz sem čez noč namazala z riboderminom, zjutraj z vlažno krpo obrisala, potem še enkrat čez dan in se je stvar rešila.

clock-img

06.11.2008, 15:12

clock-img

boni25

pencil-img

358

Mustela je zakon mi smo se jih samo s tem znebli nč druzga ni pomagal.

clock-img

06.11.2008, 16:06

clock-img

dragana1

pencil-img

40

Nam je pomagala samo pena od Mustele, res je super.user posted image

clock-img

06.11.2008, 16:20

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Ja res  je mustela je zakon poiskusiuser posted image

clock-img

06.11.2008, 19:58

clock-img

leha

pencil-img

13

najboljše je mustela 1 in 2!! Pri nas so izginile po dveh pranjih-res pa je da daš na pralno krpico in malo podrgneš "nežno" po glavici.

clock-img

06.11.2008, 20:02

clock-img

inesc

pencil-img

298

Mi smo se jih rešli z jekodermom (ribja mast). Je fajn mastno. Namažeš, pustiš čez noč in potem samo opereša oz. nežno z brisačko odstraniš.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

06.11.2008, 20:19

clock-img

seny

pencil-img

632

MUSTELA user posted image

clock-img

06.11.2008, 21:10

clock-img

tančk

pencil-img

58

Nam mustela ni nč pomagala,sem probala bepanthen, ne duha ne sluha več o temencah.Probaj,res.

Moj fantek Nejc je moja zvezdica, moje vse.

clock-img

06.11.2008, 21:45

clock-img

sttj

pencil-img

266

meni pa je pediatrinja napisala recept proti temenicam: solicilna kislina2,5 ter olivno olje do 50,0,tako piše na steklenički,tamali je imel kar debele kose pa  je naslednji dal vse šlo dol in se niso več ponovile 

< Sporočilo je popravil sttj -- 6.11.2008 21:46:17 >

clock-img

06.11.2008, 22:01

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

inesc, hvala sm pogledala, ampak spet je vse samo o lasišču, šamponih, glavničkih....

jutr bom poklicala patronažno...mojem problemu se najbolj približa ta tanja, ko pravi, da je v obliki hrastic rumene barve...temu sm jst rekla skorja....pa ta druga milamala, k pravi, da so se razširila čez obraz...v mojem primeru po obrveh
user posted image user posted image user posted image user posted image

tanjaPower
Število vnosov: 20

02.08.2008 ob 08:55   Pri hčerki sem glavico namazala in se je vse skup odmočilo, tukaj je pa drugače. Temenca so v obliki hrastic rumene barve in tudi ko krtačim glavo, se vidi kot suha koža. Tamalega zelo srbi in velikokrat se spraska celo glvo, še preden mu uspem postriči nohtke. Potem ima celo glavo majhnih ranic, ki rahlo zakrvavijo. Ko ga pogledam se mi kar zasmili...user posted image user posted image
user posted image

milamala
Število vnosov: 1
07.08.2008 ob 23:52*Odgovor na: tanjaPower +   Naš sinko je tudi imel zelo huda temenca, ki so se razširila čez obraz. Poskusila sem z vse sorte mazili in olji (tudi Mustelo) pe je bilo samo še slabše. Ko si je še ranice okužil z eno bakterijo sva bila sprejeta v bolnico in končna diagnoza je bila alegija na jajca in mleko. To je bilo ugotovljeno pri njegovih 3 mesecih. Zdej je star 9 mesecev in ker sva oba na dieti nima ne temenc in ne pikic in tudi nič ga ne srbi. user posted image 1 2 45

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_lang_has_written = ' je napisal:';
curr_post_id = 0;
curr_post_top = '';
fcurY = 0;
fcurX = 0;
preview_move = false;
site_url = "http://bibaleze.si/bin/";
forum_fill_post_form();

function doSearch()
{
document.location.href='/iskanje/'+$('searchfield').value;
}

user posted image

clock-img

06.11.2008, 22:07

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

pa zraven je še Mark dobil 5  user posted image  

clock-img

07.11.2008, 11:32

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Meni je sestra v ZD rekla naj mu pred kopanjem namažem z oljem, drugače pa trikrat na dan z Bepanthenom. In res, že drugi dan je bilo veliko boljše.user posted image

< Sporočilo je popravil lana17 -- 7.11.2008 11:34:16 >

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

07.11.2008, 12:09

clock-img

oton

pencil-img

212

tudi mi smo zadovoljni z Mustelo, in še vedno ji občasno laske operem z Mustelino peno...
tako da trikrat hura za Mustelino kozmetikouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem