cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

temenca, če morda še niste vedele

clock-img

08.03.2007, 11:09

clock-img

atena

pencil-img

71

Imeli smo temenca, mandljevo olje ni pomagalo, olivno je bilo malo boljše, pediatrinja mi je svetovala naj glavo namažem z bepanthen mazilom, tistim za prsi in ritko.Trikrat sem sinčku namazala glavo in smo se jih znebili.

clock-img

08.03.2007, 11:25

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Pri nas je pomagalo bubchen olje in nivea šampon za dojenčke. Zvečer sem mu fajn namazala z oljem glavo. Drugi dan pa sem mu jo zjutraj fajn namilila in umila in temenc ni bilo več. Prej pa sem se matrala s krtačko pa ni bilo nič bolje!

clock-img

08.03.2007, 11:45

clock-img

crci06

pencil-img

1854

IZVIRNO SPOROČILO: atena
pediatrinja mi je svetovala naj glavo namažem z bepanthen mazilom, tistim za prsi in ritko.

Zna biti, da je to ista pediatrinja... kakorkoli že, tudi nam je bepanthen pomagal...

clock-img

08.03.2007, 11:55

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz sem tudi mazala in še mažem z bepantenom ali z bebivalom in smo se jih znebili, vendar še vedno tam pa tam malo pridejo. Glavo pa umivamo samo z linola fett, ker imamo bolj suho kožo.

Gremo veselo.

clock-img

08.03.2007, 13:45

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Nam so se temence pacale en mesec jih nisem mogla spucat potem pa je pomagalo kar sem že zgoraj napisala. Je pa Mark ob rojstvu imel zelo suho kožo tako da sem ga morala vsaj enkrat na dan namazat z mandeljnovim oljem.

clock-img

08.03.2007, 13:49

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Nam pomaga vse kar ste napisale. Za par tednov. Mesec. Za nekaj časa. Potem se pa spet pojavi.

Tko da, ne se prehitro veselit.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

08.03.2007, 14:01

clock-img

Nea

pencil-img

762

Moja triletnica jih še vedno ima user posted image Se jih znebimo in se spet pojavi.
Uporabljam olje Lumpi!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem