writing-img

temenca

clock-img

10.12.2007, 07:33

clock-img

p&b

pencil-img

747

Kdaj so se vašim dojenčkom pojavila in kako dolgo so jih imeli?

clock-img

10.12.2007, 07:40

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Kmalu po rojstvu. Sem jih odstranila. Sedaj je star 6 m in se sem in tja še hočejo delat, ampak jih sproti odstranjujem.

Pri starejši hčeri so bila bolj trdovratna. So se ji pojavila tudi še pri treh letih.

clock-img

10.12.2007, 08:04

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Pri mojih treh se niso pojavila nikoli, user posted image user posted image user posted image smo vsak dan mazali z oljem in potem razčesali z krtačo.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

10.12.2007, 08:14

clock-img

Anonimen

Starejša jih v bistvu skoraj ni imela, saj nam je partronažna rekla, naj kako uro pred vsakim kopanjem namažemo glavico z olivnim oljem... Pri mlajši smo na to v bistvu čisto pozabili, partronažna nas na to pa tudi ni opomnila...Kakšen mesec nazaj so se ji pojavila, sem dobro namazala zopet z olivnim oljem, pustila gor kakšne dve uri, nato pa dobro glavico oprala z Mustelinim šamponom za novorojenčke ter nato dobro izčesala ins edaj je OK... Je pa res, da v bistvu sedaj lepo prakticiram, da pred kopenjem glavico malce naoljim z olivnim oljem.

clock-img

10.12.2007, 10:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pri nas so se pojavla okoli 2 meseca in smo jih nedavno odstranili z mustelino kremo+šamponom. samo predvidevam, da se bodo občasno še kdaj pojavla.. upam, da čim manj user posted image

clock-img

10.12.2007, 10:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri ene 2m. Mazala sem z madeljnovim oljem, jo skopala in počesala z glavnikom. Izginile so čisto šele pri 10m.

clock-img

10.12.2007, 12:28

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

pojavile so se okoli 1 meseca, ima jih še vedno, vendar manj. nekaj časa sem se obremenjevala z njimi, jih redno dol dajala, reva je imela vedno čisto rdečo glavo, laski so ji odpadli.... sedaj jih čistim 1X na 10-14 dni. Laski so ji začeli zopet poganjat, temenc pa ni več toliko, so bolj kot prhljaj. Stara pa bo čez par dni 5 mesecev.

clock-img

10.12.2007, 12:30

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

mustela nam ni pomagala. odstranila jih je med.sestra z ribjim mazilom in ščistila z medicinskim bencinom...od takrat se pojavljajo le kot prhljaj, ni več velikih zaplat.

clock-img

10.12.2007, 12:35

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

moji so se pojavla ko je bila stara slab mesec sam jih ni imela dolgo.mogoce kaksen teden.na obrvehpa so se ji se kdaj hotela pojaviti pa sem sam z olivnim oljem iz lekarne namazala pa je blo ok

clock-img

10.12.2007, 12:45

clock-img

only_me

pencil-img

392

2 meseca je bil star. V 3 dneh sva jih odstanla - olje in glavnik. Od takrat jih ni več...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem